Annonce
Livsstil

Høkassen tilbage i køkkenet

Det kræver planlægning at tilberede sin mad i høkasse, siger madskribent Katrine Klinken - men så kan man til gengæld lave noget andet imens. Foto: Tine Falck
De fleste har allerede alt, de skal bruge, for at lave mad i høkasse, og ifølge madskribent Katrine Klinken er der flere gode grunde til at gå i gang. En høkasse giver nemlig både en energibesparelse og gør maden bedre.
Annonce
Annonce

Hård kritik af Kaare Dybvad: Som 'en tyv om natten' laver han omfattende lempelser af udlændingeloven - helt uden drøftelser i Folketinget

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Cepos: Se realiteterne i øjnene, der eksisterer allerede et A- og B-hold i ældreplejen

Ecco trodser Rusland-kritik: Sælger flere sko end nogensinde

Messerschmidt afviser hævnmotiv mod kendt DR-korrespondent: - Nej, så havde jeg bare anlagt et civilt søgsmål

Annonce