Annonce
Debat

Vi tænker visionært, og ikke kun på den igangværende valgkamp

- Som vi skrev i vores tidligere indlæg, fortjener vores ældre det allerbedste, nemlig en god, tryg og værdig alderdom. Dette er vores erklærede mål, og for at nå dette er vi allerede nu nødt til at tænke lidt visionært, og ikke kun på den igangværende valgkamp, skriver Merete Winther Hildebrandt (K) som svar til Michael Vindfeldt (S). PR-foto

Debat: Spidskandidaten fra S har et skriv i FrederiksbergLIV, hvor han er meget fortørnet over, at vi stiller spørgsmålstegn ved Socialdemokratiets narrativ om, at de, og de alene, står for ordentlighed i ældreplejen, og alle andre steder i øvrigt, hvis man skal tage deres udsagn for pålydende.

Nu kunne man sige, at det er en ret ensidig og skræmmende tilgang han har til vores indlæg om ældreplejen.

Det mest skræmmende er egentlig at han slet ikke forholder sig til de udfordringer vi skriver om, men udelukkende – og irrelevant i forhold til vore indlæg vel at mærke - fokuserer på at besparelsen på Frederiksberg busserne er taget af bordet, efter budgetforligspartierne har lyttet til de mange indsigelser fra brugerne af disse.

Annonce

at læse et svar, der kun handler om Frederiksberg busserne, klinger faktisk lidt hult, ikke mindst når det kommer fra en der drømmer om at stå med ansvaret for vores dejlige kommune

Merete Hildebrandt

En af de helt store udfordringer i ældreplejen er godt uddannet personale og ikke mindst fastholdelse af dette, det giver den bedste ældrepleje, og det fortjener vores ældre i den grad, hvilket vores indlæg faktisk handler om.

Så at læse et svar, der kun handler om Frederiksberg busserne, klinger faktisk lidt hult, ikke mindst når det kommer fra en der drømmer om at stå med ansvaret for vores dejlige kommune.

Ifølge befolkningsprognoserne stiger antallet af ældre over 65 med 400.000 personer på landsplan. Når vi lever længere, får vi også mere komplekse plejebehov.

Derfor mener vi det en meget vigtig og relevant diskussion vi har prøvet at starte, og så er det altså irrelevant – og ikke særlig ordentligt - kun at blive nedgjort for et tidligere forslag om nogle besparelser på busserne.

Som vi skrev i vores tidligere indlæg, fortjener vores ældre det allerbedste, nemlig en god, tryg og værdig alderdom. Dette er vores erklærede mål, og for at nå dette er vi allerede nu nødt til at tænke lidt visionært, og ikke kun på den igangværende valgkamp.

Annonce
Sport

Chris Anker Sørensen er omkommet efter trafikulykke i Belgien

Frederiksberg

Tirsdagens coronatal: Nu er 74 procent af befolkningen færdigvaccineret

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sundhed

Det var ikke længe: PCR-testcenter flytter efter en uge

Byudvikling

Helle, Bodil og Lis: Otte pladser på Frederiksberg opkaldes efter markante kvinder

Debat

- Jeg har oplevet, at der er blevet sagt undskyld, hvis debatten er blevet for hed

Danmark

Hele familien gik ned med corona - femårige Nellie blev ramt af sjælden efterve

Debat

Kaotiske trafikale forhold på Thorvaldsensvej

Sundhed

Seksuel sundhed: Nyt tilbud opsøger unge på Frederiksberg

Trafik

Nødvendigt asfaltarbejde på Bispeengbuen: Det betyder det for dig

Byliv

Takeaway-bude ignorerer standsning forbudt-skilt: - De slår praktisk talt lejr på Sylows Allé

Byens Bedste LIV

- Når man hænger en kæmpe diskokugle op i loftet er stemningen ligesom lagt

Debat

Vil have data om hastighedsgrænser på bordet: - Det går ikke med mavefornemmelser

Kendt på Frederiksberg

Henrik Prip: Der er en særlig ø-stemning på Frederiksberg

Debat

Giv os et kunstnerisk campus på Hospitalsgrunden

Annonce