Annoncørbetalt indhold

Undgå nabostridigheder – kend regler for træfældning i skel

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Derfor må du ikke beskære naboens træ

De fleste husejere kender det. Naboens træ står og spærrer for udsigten eller er til gene under den daglige brug af haven. Det kan således være fristende at gribe motorsaven og fjerne den gren, der har irriteret ens øje så længe. Problemet er bare, at det må man ikke. Som udgangspunkt er det derfor en fordel at tage en god dialog med sin nabo om problematikken. På denne måde har I på forhånd forventningsafstemt situationen med hinanden og ved nu, hvordan I skal agere. Hvis dette ikke er muligt, er det godt at kende reglerne, inden man giver sig i kast med træfældning. Som udgangspunkt er det ikke lovligt at beskære naboens træer, uanset om de skygger eller generer på anden måde. Der er dog tre tilfælde, hvor du gerne må gribe om motorsaven eller kræve selvsamme af din nabo:

Annonce


  • Når grenene på træet hænger ind over din grund eller hænger for lavt, må du beskære grenene i skellet.
  • Hvis grenene vokser igennem jeres fælles hegn, må du ligeledes fælde noget af din nabos træ.
  • Når grene fra et træ udgør en sikkerhedsfare, er det lovligt, at du kræver af din nabo, at han eller hun skærer nogle af grenene af.


At røre ved andres ejendom er dog altid grænseoverskridende, og derfor er det fordelagtigt at starte kontakten til din nabo ud med en håndsrækning. Selv hvis jeres forhold har været anspændt, kan det ofte gøre underværker at møde folk med venlighed, så jeres relation ikke fører til yderligere fjendtlighed og en decideret nabostrid på grund af træfældning.


Søg hjælp hos professionelle nær København

Hvis man ikke selv har mod på at skære grene af, kan det være en god idé at tage kontakt til et firma, der specialiserer sig i træfældning. Hvis du eksempelvis bor i København, kan der opstå mange bekymringer i forhold til træfældning. Pladsen er ofte træng, der er meget trafik, og mennesker kan således risikere at komme til skade, hvis ikke du har god erfaring med beskæring af træer. Ved at søge hjælp hos et erfarent firma undgår man denne bekymring. Et firma med speciale i træfældning tilbyder nemlig en gennemførlig og sikker beskæring af dine træer, der ikke bryder med loven eller genererer dine naboer. Til en fornuftig pris får du en effektiv pleje af dine træer, der ikke ødelægger det øvrige udseende af haven, men tværtimod bidrager til en pænere og mere hyggelig atmosfære.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.