Annonce
Alarm 112

Tre mænd røvede bordeller, voldtog kvinder og tvang dem til at slette spor: Landsretten skærper straffen

Arkivfoto: Morten Pedersen

Aarhus: Vestre Landsret har tirsdag skærpet straffen en smule i sagen om tre mænds røverier og voldtægter på bordeller i Aarhus og København i forsommeren 2019.

Den på gerningstidspunktet 22-årige Mohmad Hayel Munawwakh fik stadfæstet byrettens afgørelse om ni års fængsel, mens landsretten også stadfæstede dommen på fem års fængsel til den på gerningstidspunktet 21-årige Abdelhalim Mohammad Hesham Ataallah.

Til gengæld fik sagens tredje tiltalte forhøjet sin straf til fire og et halvt års fængsel, og han blev dermed idømt et års fængsel mere, end han gjorde i byretten. Manden var på gerningstidspunktet 17 år gammel.

Annonce

Alle tre mænd blev desuden udvist af landet for bestandig.

Det var 8. juni 2019 om aftenen, at Munawwakh og Ataallah trængte ind på et bordel i Aarhus, hvor de voldtog to prostituerede og efterfølgende tvang dem til at vaske sig for at fjerne DNA-spor. De to kvinder blev desuden udsat for peberspray, halsgreb, slag, trusler og indespærring, mens de to mænd stjal værdier fra stedet.

Næste dag deltog Munawwakh sammen med sagens tredje dømte i et overfald på et bordel på Frederiksberg, hvor en kvinder på skift blev voldtaget af de to mænd, mens en anden blev stukket i hånden med en kniv.

Udover de to tilfælde blev Ataallah også dømt for at have medvirket i et røveri mod et bordel i Hammel.

Avisen nævner i udgangspunktet altid navnet på personer, som idømmes mindst ét års ubetinget fængsel. Det gør vi, da offentlighed er en grundsten i et demokratisk retssamfund. I dette tilfælde nævner vi dog ikke navnet på den tredje dømte, da han på gerningstidspunktet ikke var fyldt 18 år.

Annonce
Alarm 112

Politichef: Stor sexafpresningssag blev efterforsket for dårligt

Annonce

Coronavirus - Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mistænkelig adfærd vakte opsigt: To anholdt for heroin-salg på Frederiksberg

Alarm 112

Anklage: Beruset hjemmehjælper svigtede iltpatient

112

Mindreårig affyrede skud i Solbjerg Have

Byliv

Borgere på Frederiksberg: Salg af narko er et udbredt problem i byen

Danmark

Sankthansbål risikerer at blive aflyst: Beredskabet planlægger pressemøde

Annonce