Annoncørbetalt indhold

Tips til at finde det perfekte lingeri til din krop

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når man kigger efter lingeri, er der nogle faktorer, der er vigtige at have in mente. Læs med her og bliv klogere på jagten efter det perfekte lingeri.

Har du store bryster? Så overvej en minimizer BH

Annonce

Minimizer BH'er er en type BH, der er særligt udviklet til kvinder med store bryster. De fleste minimizer BH'er har en støttende effekt og kan derfor være med til at lindre ryg- og skuldersmerter, som mange kvinder oplever, når de har store bryster.

Minimizer BH'er kan dog variere meget i størrelse og pasform, så det er vigtigt at prøve dem af, inden man køber dem. Derudover er det også vigtigt at finde den rigtige størrelse Minimizer BH, da en for stor eller for lille BH ikke vil have den ønskede effekt.

Hvordan finder man ud af, hvilken størrelse lingeri man skal have?

For at finde ud af, hvilken størrelse BH, man skal have, skal man først og fremmest måle omkredsen under brystet. Herefter skal man bruge en BH-størrelsesguide for at finde ud af, hvilken omkreds, der svarer til ens egne mål.

Når det kommer til trusser, handler det typisk om to ting, som er taljen og hofterne. Taljen vil typisk være den største forskel på trusser fra mærke til mærke, da nogle trusser vil sidde lige under navlen, hvor andre vil sidde lidt lavere eller lidt højere. Derfor er det vigtigt at kende sine taljemål, inden man begynder at shoppe nye trusser.

Tænk over, hvad du ønsker at opnå med dit nye lingeri

Når man skal ud og købe nyt lingeri, er det vigtigt at have tænkt over, hvad man ønsker at opnå med det. Skal det være behageligt, sexet, sjovt? Dette er tre meget forskellige ting, og derfor kan det være svært at finde ét stykke lingeri, der opfylder alle tre kriterier.

Hvis man først og fremmest går efter behageligt lingeri, kan man gå efter en BH uden bøjle, som ofte er mere behagelig at have på, da den ikke strammer lige så meget som en almindelig BH.

Hvis man går efter humoristisk lingeri, kan man overveje en BH med et mere grafisk design. Det kunne måske være en reference til en tegnefilm.

Og hvis man leder efter sexet undertøj, vil man typisk være på udkig efter blonder og andre fine detaljer. Uanset hvilken type lingeri, du er på jagt efter, vil mærket chantelle med stor sandsynlighed have det, du søger, da de har et stort udvalg af lingeri.

Det kan være svært at finde lingeri, der lever op til alle de forskellige kriterier. Husk derfor på at mærke efter, hvad der føles bedst for dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.