Annoncørbetalt indhold

Tips til at få et mere eksklusivt hjem

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vil du gerne have følelsen af at bo mere eksklusivt? Det behøver ikke nødvendigvis at være hverken svært eller omstændigt. For nogle gange handler det blot om at få en forståelse for, hvad der får dit hjem til at virke mere eksklusivt, og hvad der trækker det ned. Derfor skal der altså slet ikke altid hverken mange eller store ændringer til at gøre en forskel. Og vil du vide mere om, hvad du kan gøre, så læs med her.

Vælg kvalitetsmøbler

Annonce

Det er klart, at eksklusivitet i første omgang handler om en vis kvalitet. Derfor er det altså også den primære vej at gå, hvis du gerne vil have et mere eksklusivt hjem.

Du kan blandt andet indrette dit hjem med nogle af de mange lækre HAY møbler. Her er det nemlig tydeligt for enhver, at det er kvaliteten, der er i højsædet.

Med lige netop dette mærke får du møbler, hvor der er kræset for designet. På den måde kan det ikke andet end at bidrage til at skabe et skønt og eksklusivt hjem.

Fokusér på sammenhængen

Uanset hvor lækre dine møbler er, så er det dog også vigtigt at indrette på en god måde. Og så kan det være godt at have øje for sammenhængen i din indretning.

Du kan blandt andet se på, hvordan dine ting passer sammen. Falder de inden for den samme stilart, eller komplimenterer de hinandens forskelligheder? Sådan kan du blandt andet skabe en god sammenhæng.

Derudover er det naturligvis også vigtigt, at du skaber en vis sammenhæng i, hvordan du stiller dine møbler. Det kan nogle gange handle om ikke at have for mange ting i rummene, men at det heller ikke er for tomt derinde. Nogle gange kan det også være en hjælp at tænke i forskellige rum i rummene. Det kan du blandt andet skabe med gulvtæpper, lys og rumdelere.

Væk med det gamle og slidte

Der kan selvfølgelig være en vis charme over gamle ting. Derfor er det bestemt heller ikke negativt med nogle antikviteter. Men når det begynder at se slidt ud, så er det på tide at bestemme, om det skal repareres, eller det skal væk.

Slidte møbler og ting vil nemlig få et hvert hjem til at se mindre eksklusivt ud.

At det er slidt, behøver ikke at betyde, at det ikke kan repareres. Lænestole kan for eksempel ompolstres og træborde kan slibes ned og overfladebehandles igen. Se på, hvad der giver bedst mening.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.