Annoncørbetalt indhold

Tandlægerne på Frederiksberg – dine tænder i gode hænder

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi er en tandlægeklinik, der altid går op i tryghed, kvalitet og høj service. Og så endda til en fair pris. Sammen med to andre nærtliggende klinikker, på Østerbro og ved Storkespringvandet, udgør vi en trio af tandlægeklinikker, der er drevet af at levere behagelige og trygge tandlægebesøg til samtlige af vores patienter.

Vores patienter er altid i centrum. Vi prioriterer en omsorgsfuld behandling, hvor der er tid til at tage sig af, hvem end der træder ind ad døren. Du vil blive mødt af et smil, og du vil blive sendt afsted med et.

Annonce

Omsorg, tryghed og kvalitet er en del af vores DNA

Vi er et team bestående af over 130 medarbejdere på tværs af vores samarbejdende klinikker. Fra tandlæger til tandspecialister, klinikassister og meget mere. Hver og en er fagligt kompetent, erfaren og altid klar til at give dig en yderst professionel behandling.

Udover at være topprofessionelle lever vi efter et motto om, at omsorg, tryghed og kvalitet skal gennemsyre vores klinikker og det arbejde, vi udfører. Og vi gør vores bedste for, at du altid vil kunne mærke det, uanset i hvilken forbindelse du besøger os.

Vi kurerer din tandlægeskræk

Det er vist ikke meget galt at påstå, at ingen elsker at gå til tandlægen. For mange kan et tandlægebesøg være forbundet med angst, stress og ikke mindst ubehag. Det er ikke noget, vi ønsker at bidrage til. Derfor gør vi vores bedste for at sikre en behagelig, tryg og omsorgsfuld behandling af både dig og dine tænder.

Dét at gå til tandlægen er også et spørgsmål om tillid. Af selv samme grund vil vi altid møde dig i øjenhøjde og udvise dig respekt og forståelse for dine ønsker og behov, hvad end de måtte være.

Vi gør en dyd ud af at omvende folks tandlægeskræk og er da også lykkedes med det mange gange. Det er noget af det, der giver os en helt særlig glæde ved vores arbejde.

Vi udfører 100 % smertefrie behandlinger

Ja, du læste rigtigt. 100 %. De fleste anstrengte tandlægeforhold stammer højest sandsynligt fra en ubehagelig oplevelse i forbindelse en indgreb af den ene eller den anden slags. Lignende indgreb undgår du hos os. Vores personale er nøje udvalgt og har alle bevist faglig dygtighed såvel som medmenneskelig kunnen.

Ring til os i dag og bestil tid til din 100 % smertefrie behandling.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.