Annonce
Debat

Socialdemokratiet efterspørger handlingsplan – den er vi heldigvis allerede i gang med

- Og selvom Socialdemokratiet ikke har ønsket at være med i det aktuelle budgetforlig, så sker der rigtig meget på idrætsområdet i disse år, siger Nikolaj Bøgh (K). Foto: Søren Bidstrup

Debat: Sine Heltberg fra Socialdemokratiet skriver i et debatindlæg på FrederiksbergLIV.dk den 2. oktober, at hendes parti ønsker en handlingsplan for idrætten, og hun mener vistnok, at de står alene med det ønske.

Det er heldigvis ikke tilfældet.

Og selvom Socialdemokratiet ikke har ønsket at være med i det aktuelle budgetforlig, så sker der rigtig meget på idrætsområdet i disse år. Det vil hendes partifælle, som sidder i Kultur- og Fritidsudvalget, også kunne bekræfte.

Annonce

Fra konservativ side mener vi således, det er særdeles væsentligt, at vi får udbygget idrætsfaciliteterne på Frederiksberg mest muligt. Budgettet for 2021-2022 indeholder derfor den største investeringsplan for idrætten i mange år med ny idrætshal på Rolighedsvej, renoveringsplan for kunstgræsbanerne, omfattende opgradering af to skolegymnastiksale, renovering af Hermeshallen samt anlægget på Nandrupsvej med mere.

Jeg vil da håbe, at vi næste gang også ser partiet sidde med ved forhandlingsbordet og tage et ansvar for, at vi i fællesskab kommer videre til gavn for byens idrætsaktive borgere

Nikolaj Bøgh (K)

Næste store skridt bliver taget i forbindelse med budgetforhandlingerne for 2023, og frem til de går igang i september 2022 har vi bedt Frederiksberg Idræt Union og Kjøbenhavns Boldklub om at arbejde sammen med kommunen om at udarbejde en langsigtet prioriteringsplan for udbygningen af vores idrætsfaciliteter.

Det arbejde er allerede godt i gang nu og vil give et godt grundlag for at arbejde videre, som også er i tråd ned idrætsforeningernes ønsker til fremtiden. Det er fint, at Socialdemokratiet også ønsker en handlingsplan, selvom den allerede er på vej.

Jeg vil da håbe, at vi næste gang også ser partiet sidde med ved forhandlingsbordet og tage et ansvar for, at vi i fællesskab kommer videre til gavn for byens idrætsaktive borgere - og ikke mindst vores børn og unge, der så tidligt som muligt skal have grundlagt gode idræts- og bevægelsesvaner.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Børn

Vuggestue lever i støjhelvede: - Vi kan ikke føre en samtale indenfor, selvom dørene er lukkede

Alarm 112

Anklage: Beruset hjemmehjælper svigtede iltpatient

Kultur

Forfatter Anders Bodelsen er død

Debat

Hvorfor bruger kommunen penge på løberuter i stedet for vores sikkerhed?

Debat

Narko på Frederiksberg – hvor stort er problemet?

Debat

Er Enhedslistens mulige indflydelse virkelig K's eneste våben i valgkampen?

Debat

Konservative bør forholde sig til virkeligheden i daginstitutionerne

Byliv

Ny café åbner på kendt hjørne: Her kan du få en bid af livet på landet

Debat

Kære konservative: Fortæl hvad I vil gøre for borgerne frem for skræmmekampagner

112

Mistænkelig adfærd vakte opsigt: To anholdt for heroin-salg på Frederiksberg

Nyhed

Nyt medie på Frederiksberg ser dagens lys

Kultur

Nu åbner STORM – Danmarks første museum for humor og satire

Annonce