Annoncørbetalt indhold

Smukke loungemøbler til dit hjem

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Dansk design til hjemmet på bestilling

Wirekollektionen er en kollektion, der forener to forskellige slags håndværk i en unik møbelkollektion, som er med til at skabe smukke rammer i dit hjem. Få det bedste fra danske designtraditioner med den nyskabende Wirekollektion og sæt et moderne og stilbevidst præg på dit hjem.

Annonce


Overgaard & Dyrman skaber unikke møbler til alle hjem

Leder du efter nye og smukke møbler til dit hjem, så er de håndlavede møbler fra Overgaard & Dyrman et særdeles godt valg. De specialdesignede møbler bliver lavet på bestilling, og du er sikker på at få unikke møbler af den allerhøjeste kvalitet. De smukke møbeldesigns fra Overgaard & Dyrman er tidløst design, hvor der er fokus på smukke detaljer. Møblerne er både funktionelle som møbler i ethvert hjem, men står også ud som små kunstværker i sig selv. I Wirekollektionen, som blev lanceret i 2014, finder du et udvalg af møbler produceret med et stort fokus på design og komfort. Du kan blandt andet bestille den smukke og brugbare Wire Lounge Chair, som på smuk vis forener både læder og metal.


Skab en unik stue

De unikke møbler i den populære Wirekollektion bliver lavet på bestilling og du kan se, at hvert produceret møbel er helt unikt, idet der er stemplet et nummer og initialer på den person, som har skabt møblet. Få en helt speciel og personlig stue med de nyskabende Wire Lounge Chairs, som er en del af Wirekollektionen. I Wirekollektionen finder du seks komplementerende designs, som udforsker og udfordrer måden at designe møbler på. Med et fokus på at inkorporere både læder og metal er disse møbler et resultat af den innovative kreativitet, som finder sted under designprocessen hos Overgaard & Dyrman.


Internationalt møbeldesign i verdensklasse

Det er ikke kun i Danmark, at vi nyder godt af de smukke og unikke kreationer fra Overgaard & Dyrman. Også i udlandet har de fået øjnene op for den kreative designduo, som er både nyskabende og kunstnerisk. De flotte møbler er funktionelle og komfortable, men tilfører samtidig et æstetisk element til dit hjem. Alle møbler fra Overgaard & Dyrman er lavet i materialer af høj kvalitet med smukke detaljer, som skaber nye oplevelser når de introduceres i hjemmet. Overgaard & Dyrman er dansk design produceret og designet i Danmark – helt unikt til dit hjem. Gå på udkig i den fine Wirekollektion og find dit næste møbel. Her finder du blandt andet sofaer, lænestole og sofaborde, som vil passe perfekt i ethvert hjem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.