Annonce
Debat

Skal vi så se at komme i gang med at få reddet Frederiksberg Boligfond?

- Tiden er desværre af afgørende betydning, og hverken vi eller kreditorerne kan vente til det nye år, hvor den nye kommunalbestyrelse tiltræder, skriver bestyrelsen i Frederiksberg Boligfonds Fællesrepræsentation, der repræsenterer beboerrepræsentationerne i Frederiksberg Boligfonds 19 ejendomme. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Debat: Først et stort tillykke til alle, der er blevet valgt ind i kommunalbestyrelsen – nye som gamle.

Og så vil vi bede jer alle om at komme i arbejdstøjet øjeblikkeligt og få gang i redningen af Frederiksberg Boligfond uden de partipolitiske ”drillerier”, der desværre har præget det sidste stykke tid.

For tiden er desværre af afgørende betydning, og hverken vi eller kreditorerne kan vente til det nye år, hvor den nye kommunalbestyrelse tiltræder.

Annonce

Alle partier i Magistraten har i enighed besluttet, at kommunen skal gå aktivt ind i arbejdet med at afdække konkrete løsninger på problemerne i Frederiksberg Boligfond.

Vi mener faktisk, vi har krav på at være med ved bordet, for det er vores hjem og liv, det hele drejer sig om i sidste ende.

Bestyrelsen i Frederiksberg Boligfonds Fællesrepræsentation

Og vi er specielt glade for, at der er enighed om, der alene skal fokuseres på løsninger, som er forenelige med, at fonden skal videreføres i sin nuværende form – det vil sige helt uden frasalg af nogle af de 19 ejendomme. Og med fondens oprindelige boligsociale formål bevaret.

Men vi forventer, at vi – FBF, der repræsenterer alle fondens beboere – bliver inviteret med til forhandlingerne, for som beboere er vi dem, der kender mest til, hvordan de forskellige scenarier vil påvirke vores liv og hverdag. Og vi kender ikke mindst til den konstante frygt og utryghed, vi har være udsat for de sidste år. Det må stoppe nu!

Vi mener faktisk, vi har krav på at være med ved bordet, for det er vores hjem og liv, det hele drejer sig om i sidste ende. Og de fleste af jer har jo allerede givet udtryk for, I meget gerne vil høre vores synspunkter. Det er bare lidt svært af bidrage konstruktivt, når vi ikke ved, hvad I konkret forhandler om.

I øvrigt kunne det også være interessant at invitere bankerne med til forhandlingsbordet. Vi – beboerne i fondens ejendomme – er trods alt næsten 5.000 borgere, der også er bankkunder. Måske vi i fællesskab kunne påvirke dem til at bidrage med nogle konstruktive løsninger?

Vi ser frem til at arbejde sammen med jer om en ny og bedre Frederiksberg Boligfond med fondens oprindelige dna i behold.

Annonce
Annonce
Danmark

Lørdagens coronatal: 402 indlagte med corona - og 427 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byudvikling

Nu skal ikonisk vandtårn vækkes til live: Her er de vilde planer

Frederiksberg For abonnenter

Her er ugens bolighandler på Frederiksberg

boligjagt For abonnenter

Kender du de skjulte smutveje? Her er 3 måder, du kan få foden indenfor på lejemarkedet

Debat

Vejen til et CO2-neutralt København stopper ved Værnedamsvej

Dalls analyse: Mette Frederiksens talepapir lugter af folketingsvalg

Byliv

I 15 år har kommunen ladt tomt baghus forfalde: Beboere drømmer om at bruge det til fælleslokale, men kommunen siger nej

Klumme

En stærk forkæmper for forsvaret – H.C. Haxthausens gravsted på Solbjerg Parkkirkegård

Trafik

Johannes har løsningen: - Sådan får vi færre fartsyndere på Frederiksberg

Butiksliv

Udvidet udeservering eller ikke udvidet udeservering? Nu er der truffet en beslutning

Virksomheder klynker over inflation - og tjener penge som aldrig før

112

Hørte du braget? Derfor var forsvaret til stede på genbrugspladsen Bispeengen

Frederiksberg For abonnenter

Her er ugens seneste regnskaber fra Frederiksberg

Undgå køen For abonnenter

Copenhagen Marathon lukker gader på Frederiksberg på søndag: Sådan undgår du trafikkaos

Annonce