Annonce
DEBAT

Selvfølgelig skal kommunens boliger vedligeholdes

- Flertallet i Frederiksberg Kommunalbestyrelse har blandt andet i det seneste budget for kommunen afsat 64 millioner kroner til ekstraordinært vedligehold af ejendommene, skriver Helle Sjelle (K) blandt andet i dette debatindlæg. Pr-foto

Debat: Det kan undre, at Malthe Mathies Løcke (S) og Mette Bang Larsen (EL) i FrederiksbergLIV 26. maj hævder, at Frederiksberg Kommune ikke interesserer sig for kommunens lejeres forhold og heller ikke vedligeholder kommunens boliger. Selvfølgelig gør vi det.

Flertallet i Frederiksberg Kommunalbestyrelse har blandt andet i det seneste budget for kommunen afsat 64 millioner kroner til ekstraordinært vedligehold af ejendommene i perioden 2021-2025.

Selve prioriteringen af midlerne er sket i samarbejde med repræsentanter fra beboelsesejendommene og er foretaget efter et princip om at udbedre akutte forhold først. I den forbindelse er det besluttet af prioritere vedligeholdelsesarbejde på blandt andet en række altaner og tage på flere af ejendommene.

Annonce


Enhver henvendelse om forhold, der medfører sikkerheds- eller sundhedsmæssige risici for beboere - uanset hvem der ejer ejendommen -, bliver prioriteret højt i forvaltningen.

Helle Sjelle


Når det er sagt, er jeg enig i, at vi skal tage det meget alvorligt, når der konstateres manglende vedligeholdelse i ejendommene. Og det sker også.

Enhver henvendelse om forhold, der medfører sikkerheds- eller sundhedsmæssige risici for beboere - uanset hvem der ejer ejendommen -, bliver prioriteret højt i forvaltningen. Det skal også forstås sådan, at enhver, der har kendskab til sikkerheds- og sundhedsmæssige kritisable forhold i boliger, har en forpligtelse til at anmelde det, såfremt beboeren ikke selv overkommer det. Modtager forvaltningen eksempelvis henvendelser om skimmelsvamp i specifikke boliger eller brandfælder i kældre, skal der tages hånd om det.

Endelig skal det bemærkes, at beslutningsforslaget fra S og EL om at gennemgå kommunens beboelsesejendomme blev stemt ned, fordi tiltagene allerede var besluttet. Ikke grundet uenighed om indholdet af forslaget. Selvfølgelig skal kommunens boliger vedligeholdes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

S: Nu skal børnehavealderen hæves

Alarm 112

Kvinde får konfiskeret bil, selvom det var hendes kæreste, der kørte vanvidskørsel i den  

Annonce