Annoncørbetalt indhold

Søger du en ny tandlæge på Frederiksberg?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

De fleste starter og slutter dagen med et ritual, som de er flasket op med fra barns ben, nemlig at børste tænder. Tandbørstning er grundstenen inden for mundpleje og mundhygiejne, men der hører meget mere til. Det er vigtigt at komme til tandlægen eller tandplejer jævnligt og få renset tænderne og få tjekket dine tænder, og sikre at de er sunde og raske. Det kan have kæmpe betydning for både helbredet, selvtilliden og for, hvordan andre mennesker ser én. Det anbefales at gå til tandlægen i hvert fald en gang hvert andet år, og hvis det er ved at være noget tid siden, at du har været forbi tandlægen, bør du tage afsted. Afholder tandlægeskræk dig fra at gå til tandlægen, tilbyder Godt Smil, tandlæge på Frederiksberg, god og omsorgsfuld behandling, og de tilbyder tilmed en gratis online coaching for at komme tandlægeskrækken til livs.


Annonce

Elementer i tandpleje

I grove træk handler tandpleje og mundhygiejne om at fjerne bakterier regelmæssigt, da nogle bakterier kan forårsage tandsygdomme, såsom tandkødsbetændelse, huller i tænderne og i værste fald paradentose, hvor tænderne bliver løse. Tandplejen starter med daglig tandbørstning, morgen og aften, med en god tandpasta, der indeholder fluor, da fluor forebygger huller i tænderne. Derudover skal man supplere med tandtråd, så man kan få renset der, hvor tandbørsten ikke når ind. Som regel får man at vide, at man skal bruge tandtråd dagligt, og det er også det optimale, men en gang om ugen er bedre end ingenting. Gør det eventuelt til dit søndagsritual. På den måde kan du selv reducere risikoen for tandkødsbetændelse og tandsten, og dét der er værre.


Supplér din daglige pleje med en tandrensning hos tandplejeren i din tandklinik jævnligt. Det er meget individuelt, hvor ofte man skal have foretaget en tandrensning, men du kan som tommelfingerregel køre tungen på bagsiden af tænderne og mærke efter, om der er hårde belægninger. Når først en tandsten har fået sit fæste, kan de ikke fjernes med tandbørsten, og de skal fjernes hos en tandplejer. Sidst men ikke mindst, bør du få tjekket dine tænder jævnligt, især hvis du oplever rødt tandkød, dårlig smag i munden, isninger i tænderne eller smerter.


Hvorfor er det vigtigt at passe på sine tænder?

Der er selvfølgelig det kosmetiske aspekt af en god tandstatus, men mundhygiejne og -pleje har altså betydning for mere end det kosmetiske og sundheden i selve munden. Betændelse i tandkødet og tænderne kan have en negativ indvirkning på diabetes, hjertekarsygdomme og den generelle helbredstilstand. Det er derfor vigtigt både at foretage den daglige pleje af tænderne, få fjernet tandsten ved tandplejeren og tage til tandlægen rettidigt alt efter din risikoprofil for mundhulesygdomme. Hvis du er i tvivl om, hvad din risikoprofil er, kan du læse om det på tandlægeforeningen.dk, eller du kan få tjekket dine tænder hos tandlægen, som kan give dig en individuel og præcis vurdering af dine tænder. Generelt kan det siges, at hvis du er kendt med tandsygdom eller anden sygdom, er der større behov for at gå til tandlægen.

Der er mange tandlæger på Frederiksberg, men hos Godt Smil går du fra tandlægen med et smil.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.