Annoncørbetalt indhold

Sådan giver du dit køkken nyt liv

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Køkkenet er husets hjerte. Det er det naturlige samlingspunkt for mange familier. Det gælder både når dagens måltider skal tilberedes og nydes, og når dagens oplevelser og morgendagens opgaver skal debatteres og løses. Selv i de største og de mindste hjem er køkkenet det naturlige samlingspunkt. Og netop derfor er det om noget vigtigt, at her er rart at være. Samt naturligvis plads til at være. Uanset om man skal i gang med en større portion bolognese, skrive en længere geografirapport eller blot hygge sig i selskab med gode venner eller familie.


Annonce

Få det køkken du drømmer om


Er køkkenet i din bolig ikke helt som du kunne ønske dig? Hænger lågerne lidt på hængslerne? Er bordpladen både brun og brændt? Eller er der bare ikke plads til det du ønsker at et køkken skal kunne rumme? Så er det måske tid til at give dit køkken en tiltrængt omgang førstehjælp. En større eller mindre overhaling. Drømmer du om at renovere dit køkken kan du vælge at gribe det an på flere måder – og på flere niveauer – alt efter hvor meget det haster.


Renover med fornuft


Er du træt af at kigge på slidte overflader og gennemtærede armaturer – eller har du bare fået en genial idé til hvorledes køkkenet kan blive både mere moderne og rummeligt? Så er det bare med at komme i gang med renoveringen. Selv om det ikke nødvendigvis behøver at koste en formue, så er det ikke gratis. Skal det være ordentligt, så skal der altså investeres både tid og ikke mindst penge. En køkkenrenovering kan være en glimrende investering i langt de fleste boliger, men er økonomien ikke lige til det, behøver det ikke sætte en stopper for drømmene. For vælger du at låne penge til projektet, kan du komme i gang her og nu. Hos online låneudbyderen kredit.nu kan du eventuelt tage et kviklån. Og dermed også komme i gang med det samme!


Gør-det-selv selv


Hvor meget du skal låne til istandsættelsen af dit køkken kommer an på mange ting. Blandt andet hvor meget der skal laves eller ændres. Men det afhænger også af, hvor meget du selv kan lave. Har du skruet hænderne godt på er der nemlig mange penge at spare. Det er nemlig slet ikke så svært at sætte nye låger eller nye greb på køkkenlågerne eller -skufferne. Og trænger bordpladen til at blive skiftet ud, er det absolut også muligt selv at klare dette. Eventuelt med lidt hjælp til at save en ny plads til i det lokale byggemarked.


Få hjælp uden at det koster en formue


Har du ikke de store håndværkerevner – eller ønsker du blot hjælp til hele eller dele af renoveringen? Så er der god hjælp at hente på nettet. Her findes der særlige sammenslutninger af semiprofessionelle, der gerne byder ind og hjælper dig med både små og store opgaver i forbindelse med dit nye køkken. Et af disse steder er handy hand.dk, hvor du modtager bud fra kvalificererede handymen, der typisk skal have 1/3 af en almindelig håndværkerpris for at udføre jobbet. På den måde kan du give køkkenet nyt liv uden at skulle bruge en mindre formue på det.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.