Annoncørbetalt indhold

Sådan får du job på Frederiksberg

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Jobs på Frederiksberg

Når du bor på Frederiksberg, så bor du i et utrolig dejligt område. Der er smuk natur, og masser af liv. Og det er netop i bylivet, som er en klar fordel for dig, når du gerne vil søge et deltidsjob eller et fuldtidsjob i Frederiksberg C.

Annonce

Ud over de mange kædebutikker og restauranter, så er der også en del specialbutikker. Tilfældes har de, at de søger arbejdskraft til alle ugens dage. Nogle tilbyder job "kun" i dagtimerne - andre også i aftentimerne eller som natarbejde.


Er du ung og søger et deltidsjob?

Er du under 18 år, så kan du søge et deltidsjob, så kan du bruge jobportalen Ungarbejde.dk

På dette jobsite finder du alle de jobopslag, som du gerne vil søge - lige der, hvor du bor.

Du behøver ikke at være under 18 år for at bruge jobportalen - du må også gerne være fyldt 18 år. Der er job til alle aldre, men primært til de unge.

Det er ikke krav, at du tidligere har haft et job. Mange førstegangsjobsøgende bruger jobdatabasen til at søge et fritidsjob.

Det kan også være, at du bruger sitet til at søge et fuldtidsarbejde, mens du holder sabbatår.


Søger du et studiejob?

Er du studerende, og søger et studiejob i København, så kan du med fordel bruge Findjobhub.com - men du behøver faktisk ikke at være studenderende, for at bruge jobportalen, som er dansk - selvom det kan lyde som en international jobdatabase.

Der er mange fordele ved at have et studiejob. Det behøver ikke at være studierelevant - det kan sagtens være et job som ufaglært på en café, i et supermarked, eller noget helt tredje.

Som studiemedhjælper tjener du gode penge ved siden af din SU. Et kærkommen tilskud til alle udgifterne til bøger, tøj, mad og ikke mindst den dyre husleje på Frederiksberg.

Du kan også opnå at få en god reference fra din arbejdsgiver, hvilket kan styrke dit CV, og derfor blive særdeles værdifuldt, når du skal ud og søge drømmejobbet efter endt uddannelse.

For mange arbejdsgivere sætter utrolig stor pris på at du sideløbende med dit studie på eksempelvis CBS på Frederiksberg, har formået at arbejde på en voksen arbejdsplads, og måske haft lejlighed til at afprøve den lærte teori i praksis.

Så uanset om du er ung, eller studerende, så er der rig mulighed for at søge fritidsjob og fuldtidsstillinger, når du bor på Frederiksberg.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.