Annonce
FrederiksbergLIV inviterer til gratis koncert

Sådan får du billet til Hjalmer-koncerten torsdag 2. december

For 90 år siden udkom Frederiksberg Bladet for første gang. Vi fejrer fødselsdagen med en koncert med Hjalmer på Frederiksberg Rådhus. Foto: Byrd/Kasper Løjtved
På fredag frigiver vi de første 100 billetter til vores fødselsdags-koncert med Hjalmer Larsen. En gratis koncert fra FrederiksbergLIV til hele Frederiksberg

Corona gør det hele lidt mere besværligt i forhold til vores 90 års fødselsdagskoncert, men corona får ikke lov til at ødelægge festen!

Hjalmer Larsen giver koncert torsdag 2. december klokken 19.00, corona eller ej. Det garanterer vi. For når man fylder 90 år, så skal det fejres - og allerhelst med hele den by som først Frederiksberg Bladet og nu FrederiksbergLIV, i 90 år har været vigtig del af.

Besværligt?! Ja. Men sådan må det være. Vi vil og må ikke risikere noget - ej heller at skuffe en masse der har billet, men som få dage før koncerten må vinke farvel til koncerten. Men som sagt, så kommer corona ikke til at ødelægge festen. Koncert, det bliver der!

Jesper Gisli, chefredaktør

Vi fejrer vores 90 års fødselsdag ved at give hele Frederiksberg en gratis koncert med folkekære Hjalmer Larsen. Vi livestreamer nemlig koncerten på FrederiksbergLIV.dk så hele byen kan nyde koncerten. Derudover vil der blive publikum i den smukke rådhushal. Hvor mange, ved vi ikke endnu, på grund af coronasituationen, som vi og rådhuset følger nøje.

Annonce

Billetter på www.frederiksbergliv.dk

Så vi gør således i forhold til billetter til koncerten: På fredag 26. november klokken15.00 frigiver vi 100 billetter på www.frederiksbergLIV.dk

Der kan downloades to billetter pr. person.

Derefter afventer vi coronasituationen, og dagen før koncerten, onsdag 1. december klokken 09.00 frigiver vi så yderligere 600 billetter - hvis coronasituationen altså tillader det. Det kan også være at vi må nøjes med de første 100 billetter, eller et sted imellem. Nu må vi se...

Besværligt?! Ja. Men sådan må det være. Vi vil og må ikke risikere noget - ej heller at skuffe en masse der har billet, men som få dage før koncerten må vinke farvel til koncerten.

Men som sagt, så kommer corona ikke til at ødelægge festen. Koncert, det bliver der! Og lad os krydse fingre for fuldt hus.

Skal du varme op for Hjalmer?

Ingen koncert uden opvarmning. Vi åbner dørene til koncerten, og tænder for livestreamingen kl.17.00, to timer før Hjalmer gå på scenen. Vi vil gerne i de to timer, give lokale talenter mulighed for at vise sig frem på scenen. Skal det være dig? Skriv en mail med et par ord om dig, og vedhæft gerne et eksempel eller to på talentet, så udvælger vi hvem der skal varme op for Hjalmer.

Skriv til: jesper@frederiksbergLIV.dk

Koncerten livestreames i samarbejde med ASA Stilladsservice ApS

Annonce
Narko

Pakkeshop på Frederiksberg fungerede som narko-bule - kilovis af stoffer blev sendt til udlandet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Politik

Overblik: Så er formandsposterne fordelt

Politik

Aggesen raser over Vindfeldt: Vi er blevet mødt af lukkede døre og hold kæft-bolsjer

Byliv

Månedens Buket: Nabila forkæler sine naboer med hjemmelavet mad og masser af omsorg

Byliv

Dagens låge: FrederiksbergLIV's julekalender

Dan-Bunkerings advokat: Gætværk om brændstof kom til Syrien

Gratis koncert til alle

Dårlige corona-nyheder, men sådan må det være: Ikke flere publikummer til Hjalmer-koncert torsdag

Samfund

Vindfeldt om svigt på handicapområdet: - Det skal være lettere at få hjælp på Frederiksberg

Byudvikling

Søndermarkskolen får ny gymnastiksal - og den er ikke som de andre

Politikere vil have en forklaring: Utrygt og bekymrende, at Forsvaret ikke delte viden om PFAS-forureninger

90 års fødselsdag

Se med på torsdag på frederiksbergLIV.dk: Lokale musikere varmer op for Hjalmer

Debat

Valganalyse: Chefredaktøren tager helt fejl

Debat

S: Farten skal ned på Frederiksberg!

Annonce