Annoncørbetalt indhold

Oplev friheden efter en ReLEx smile operation

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

ReLEx smile er en laserbehandling, der gør brug af den mest avancerede form for laserkirurgi. Læs med i denne artikel og bliv klogere på, hvad en ReLEx smile behandling indebærer samt dine muligheder for at modtage denne type øjenbehandling.


Annonce

Hvad er en ReLEx smile operation?

Gennem de senere år er det blevet mere og mere populært for danskerne at vælge laserbehandling for at kunne slippe for eller blot minimere deres brug af briller og kontaktlinser. En ReLEx smile operation er den mest gennemtestede og banebrydende behandlinger inden for laserkirurgi. Smile står for SMall Incision Lenticule Extraction og beskriver behandlingen ret præcist. ReLEx smile behandlingen er både effektiv og skånsom og repræsenterer den mest moderne og avancerede metode til behandling af nærsynethed og bygningsfejl af øjnene. Denne behandlingsmetode har en række fordele, der har været medvirkende til den store popularitet. Fordelene involverer blandt andet:


·      Behandlingen kan også udføres på tørre øjne og tynde hornhinder

·      Risikoen for infektion er reduceret

·      Ved behandlingen laves kun et minimalt snit på 0,2mm

·      Ingen ”lap” på hornhinden

·      Efter behandlingen vil du opleve en hurtig synsnormalisering

·      Behandlingen er smertefri, og du kan komme hjem samme dag, som du er blevet behandlet.

·      I Danmark har vi meget dygtige øjenkirurger og øjenlæger, der udfører behandlingen


Hvordan foregår en ReLEx smile operation?

Ved behandlingen anvendes en ZEISS VisuMax femtoskundlaser, der skærer tredimensionel i hornhinden uden at man åbner op, og det er med mikrometers nøjagtighed. Laseren skærer midt i hornhinden, som er ca. en halv millimeter tyk, en vævslinse, der nøjagtigt korrigerer den synsfejl som patienten har, og efterfølgende løsnes og fjernes vævslinsen igennem den lille åbning på 2 mm som er placeret øverst på hornhinden og ofte under øverste øjenlåg. Selve behandlingen er smertefri og tager under et minut på hvert øje.

Behandlingen har med sine avancerede teknikker minimeret komplikationer, og det er muligt at rette store synsfej, uden at ændre hornhindens stabilitet. En ReLEx smile operation kan både behandle nærsynethed op til –10 D og svære bygningsfejl op til –5 D, og da behandlingen har gode resultater, vil du som patient opleve store forbedringer på dit syn.


Grundig forundersøgelse

ReLEx smile operationen giver dig mulighed for helt at undgå eller i hvert fald minimere brugen af kontaktlinser og briller. Behandlingen kan bruges til personer med mange forskellige styrker, og faktisk er behandlingen så skånsom og effektiv, at den også er godkendt til både Jæger- og Frømandskorpset. De fleste vil opleve en fuld bedring og arbejdsdygtighed af de behandlede øjne efter 1-2 dage.

Inden du modtager behandlingen, vil du blive kaldt ind til en grundig forundersøgelse. Her bliver dine øjne vurderet, og operationen planlægges, så du er sikker på at modtage den mest skånsomme og effektive behandling.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.