Annonce
Butiksnyt

Ny skønhedsklinik: Ana spreder brasiliansk skønhed på Godthåbsvej

- Mit mål med indretningen har været at skabe en klinik, som er nærværende og rolig i sit udtryk, siger Ana Pyndt. Foto: Bo Børresen

Brasilianskfødte og danskgifte Clediana Pyndt realiserede 7. april en drøm, da hun åbnede egen skønhedsklinik på Godthåbsvej 131 - få meter fra Grøndal Station.

- Ana Skin & Care tilbyder forskellige former for ansigtsbehandlinger, hårfjerning, retning/farvning af bryn og vipper, hånd- og fodpleje samt kropsmassage, oplyser Clediana Pyndt - eller Ana, som hun kalder sig.

Ana Pyndt foran klinikken på Godthåbsvej få meter fra Grøndal Station. Foto: Bo Børresen

Ana kom til Danmark for 18 år siden og arbejdede de første mange år som pædagogmedhjælper. En livslang passion for skønhed og hudpleje fik hende imidlertid til at skifte branche.

- Der er fokus på sund hud og skønhedspleje de fleste steder i verden, men i Brasilien er det nærmest en besættelse. Så jeg besluttede at skifte spor, og i 2017 kom jeg ind på kosmetolog-uddannelsen Cidesco, fortæller Ana.

Hun har senest arbejdet hos Men's Room på H.C. Andersens Boulevard, men har altid haft en drøm om at være herre i eget hus, og så var det, at lokalerne på Godthåbsvej dukkede op:

- Jeg forelskede mig i beliggenheden og kunne se potentialet i lokalerne, som krævede en kærlig hånd. Mit mål med indretningen har været at skabe en klinik, som er nærværende og rolig i sit udtryk. Et sted som både mænd og kvinder har lyst til at besøge for at få et frirum i et par timer, slutter Ana Pyndt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Vi mangler en Christine Swanes Vej

Klumme

N.J. Fjord: Andelsbevægelsens store helt

Annonce