Annoncørbetalt indhold

Ny indretningstrend er som skabt til den kendte danske møbelserie Mistral

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Retro- og klassisk, tidløst design er oppe i tiden som aldrig før. For de rene linjer, og det funktionelle, minimalistiske design, som de verdenskendte danske møbeldesignere skabte i 1950’erne, passer som perfekt til tidsånden. Det er især godt nyt for den danske møbelserie Mistral fra Hammel Furniture.

I omskiftelige tider hvor den ende verdenskrise afløser den anden, er der noget ekstra betryggende og sikkert i at have en rolig og velafbalanceret base, du kan trække dig tilbage til.

Annonce

Det gælder også i indretningen, hvor enkelthed, minimalisme, rene linjer og rummelighed er med til at skabe netop dette. For det giver en tidløshed og ro over indretningen, som er så vigtig for, at du føler dig tryg og i sikkerhed for verdens omskiftelighed.

Mistral – klassisk møbeldesign med moderne finesser

Det er især godt nyt for møbelserien Mistral, som vi forhandler her på Møbelsalg.dk”, fortæller Martin Gade Pedersen fra online møbelforretningen: Moebelsalg.dk fra Tylstrup.

Mistral bygger på alle de kendte dyder, som har været med til at gøre dansk møbeldesign verdenskendt. Det er rummeligt, praktisk og ser bare utrolig godt ud, uanset i hvilket som helst hjem, du stiller det ind i. Det er enkelt, funktionelt og virker som noget, du har haft i mange år – netop fordi designet er tidløst”, fortsætter Martin Gade Pedersen fra Møbelsalg.dk.

Samtidig tilføjer Mistral møbler, køb her moderne finesser som f.eks. dæmpet lukning på skuffer og skabsdøre. Det er både praktisk, elegant og fortæller kendere, at her er tale om et moderne møbel. På samme måde giver deres sektionsopdelte reoler, skænke og bogkasser mulighed for at kombinere forskellige moduler med skuffer, skabe og sektioner med åbne hylder på præcis den måde, som gør, at det passer perfekt ind i netop dit hjem”, uddyber Martin Gade Pedersen sin begejstring for Mistral møblerne.

Det gør det samtidig muligt at anvende møblerne i mange sammenhænge. Både i stuen, på hjemmekontoret, på værelserne og for den sags skyld også i køkkenet.

Bæredygtigt, miljøbevidst og med stor social ansvarlighed

Endelig går firmaet bag Mistral-møblerne også op i, at produktionen forgår så miljørigtig som muligt på fabrikken i Hammel. Således har de et skarpt fokus på bæredygtighed og CO2-aftryk. Derfor anvender fabrikken grøn strøm, sørger for, at transporten fra underleverandørerne og til fabrikken er så kort som mulig, lige som de anvender op til 70 % genbrugstræ i deres produkter”, fortæller Martin Gade Pedersen videre.

Et andet plus ved firmaet bag Mistral-serien er deres store sociale ansvarlighed. Således har de væsentlig flere medarbejdere i skåne- og flexjobs end tilsvarende virksomheder inden for deres branche.

Men det allerbedste er holdbarheden og kvaliteten af deres Mistral møbler. De er skabt til at holde lige så længe som de mange danske møbeldesignklassikere, der i dag forhandles til svimlende summer. Det kan også meget vel ende med at blive tilfældet for Mistral en dag”, slutter Martin Gade Pedersen fra Møbelsalg.dk.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.