Annonce
Kendt på Frederiksberg

Niels Ellegaard: Hospitalsgrunden bør udnyttes til en masse kulturtilbud

Foto: Bo Børresen

Færdiggør sætningerne ...

Det, der optager mig mest lige nu, er ... mange ting. Arbejdsmæssigt har jeg en ret travl sommer på Cirkusrevyen, og en del speak til tv og en ny tegnefilm. På hjemmefronten er jeg så ualmindelig heldig, at jeg har to dejlige børnebørn på ét og fem år, som jeg nyder at være sammen med så meget så muligt.

Jeg kan absolut ikke ... forstå, når folk smider affald på gaden og i naturen. Vi bor i en by med masser af skraldespande. Det er da bare at bruge dem.

Annonce

Hvis jeg blev borgmester, var det første, jeg ville vedtage ... at vedtage, at Hospitalsgrunden skal udnyttes til en masse kulturtilbud. Det kan blive en spændende bydel.

Det bedste ved Frederiksberg er ... at man bor midt i en storby, samtidig med at der er mange træer og grønne områder. En slags oase.

Niels Ellegaard kalder Frederiksberg for en oase. Her er han fotograferet på 'Sløjfen' ved Peter Bangs Vej. Foto: Bo Børresen

Det menneske jeg beundrer mest, er ... helt klart min hustru, Lise Stegger, som en en fantastisk person. Hun har så mange kvaliteter, som jeg beundrer. Hun var skuespiller i mange år, da vi boede i Aarhus, men spiller desværre ikke mere.

Jeg bliver glad, når ... jeg griner. Det er meget banalt, men meget vigtigt for mig at se humoristisk på livet. Jeg tror faktisk, at det er livsforlængende at grine.

Jeg bliver ked af det, når ... mennesker ikke rummer hinanden, men begynder at rakke hinanden ned og pege fingre. Jeg mener, at man altid skal forsøge at være rummelig.

Hvis jeg skulle bagtale mig selv, ville jeg sige ... at jeg ofte fylder for meget i et selskab og taler for meget. Men i øvrigt skal man ikke bagtale nogen. Det kommer der aldrig noget godt ud af.

Niels Ellegaard

Født 12. marts 1962 (59 år)

Har boet på Frederiksberg siden 2014. Boede desuden en stor del af barndommen (4-18 års alderen) i Fuglebakkekvarteret.

Gift med Lise

Far til Gustav (30 år) og Clara (27 år)

Skuespiller og instruktør

Kendt fra en lang række teaterforestillinger og revyer - ikke mindst Cirkusrevyen, hvor han lige nu er aktuel med sin 13. sæson

Medvirkede første gang i Cirkusrevyen i 2002

Mit bedste klimaråd er ... såre simpelt at tænke os om og slukke for lyset, sortere vores affald og ikke bare tage for givet, at vores klode kan holde til al den vækst.

I mit køleskab har jeg altid ... gedeost, avokado og æblejuice. Det kommer man langt med.

Det gode liv er, når ... jeg er sammen med andre - familien, venner og kolleger. At sidde rundt om et bord og snakke og grine og spise ost - og lege med mine børnebørn.

Jeg trænger til ... at komme ud og rejse igen. Jeg er meget optaget af Sydindien, hvor vi har været nogle gange. Det er meget inspirerende at opleve helt andre kulturer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Kvinde får konfiskeret bil, selvom det var hendes kæreste, der kørte vanvidskørsel i den  

Annonce