Annonce
Butiksnyt

Napolitanske lækkerier: Tidligere Michelin-kok på vej med pizzarestaurant på Godthåbsvej

Rasmus Oubæk foran den første 'Otto Pizza', der ligger på Værnedamsvej 18. Foto Bo Børresen

Sammen med vennen, kollegaen og samarbejdspartneren, Christian Brandt, er den tidligere Michelin-kok, Rasmus Oubæk, ikke mange uger fra at åbne sin anden pizzarestaurant under navnet 'Otto Pizza'.

'Otto Pizza' er stadig en måneds tid fra at kunne åbne her på Godthåbsvej 10. Foto: Bo Børresen

Det er langt fra fremmed for Rasmus Oubæk at åbne eget spisested. Han har været medejer af en lang række restauranter såsom Mash, Pluto, Retour, Gorilla, Barabba og Maison.

I 2016 åbnede Rasmus Oubæk og Christian Brandt burgerrestauranten 'Jagger'. I dag, fem år senere, er der 11 Jagger-restauranter, og nu er de to altså snart klar med deres anden Otto-pizzarestaurant, der tager udgangspunkt i det napolitanske pizzakøkken.

Annonce

Kolde pizzaer

Den første 'Otto Pizza' åbnede Oubæk og Brandt 20. januar i år. Den ligger så tæt på Frederiksberg, man kan komme, uden at ligge på Frederiksberg - nemlig Værnedamsvej 18.

Her har man haft stor succes med at tilbyde kold pizza. Konceptet giver kunden mulighed for selv at varme pizzaen op derhjemme, i sommerhuset eller i båden, så pizzaen er klar til at blive spist, når kunden er klar til at spise.

'Otto Pizza' på Godthåbsvej 10 ventes at slå dørene op i begyndelsen af juli. Der vil være servering både inde og ude. Restauranten er designet af arkitekt David Thulstrup og indrettes med stålborde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

S: Nu skal børnehavealderen hæves

Alarm 112

Kvinde får konfiskeret bil, selvom det var hendes kæreste, der kørte vanvidskørsel i den  

Annonce