Annoncørbetalt indhold

Mode: Forårets taskefavoritter

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Dette indhold er sponsoreret


Annonce

Foråret har ramt Danmark, og dagene er blevet lysere og varmere. Disse forårsvibes influerer selvfølgelig også din garderobe, hvor du sagtens kan gemme de store striktrøjer bagerst i skabet og hive din friske styles til foråret frem. Til at komplimentere din forårsgarderobe hører en flot håndtaske sig til. Det gælder både, hvis du rocker forårets farver med blomsterprint og pastelfarver i lange baner, men også hvis du er til det mere settled-down look med neutrale og monokrome farver. En farvet taske er en god måde til at give et frisk pust til dit outfit, så du skiller dig ud fra mængden. Denne artikel vil komme ind på nogle af forårets taske trends, og du kan købe taskerne fra The Vintage Bar, der sælger second hand designertasker. Læs mere her og shop tasker via linket.


Himlens farve: Lyseblå

Fra vinterens gråvejr til forårets smukke lyseblå himmel. Lyseblå er den perfekte farve til dig, som gerne vil bringe farve ind i dit forårs look på en diskret måde, som ikke vækker for meget opsigt. Lyseblå tasker fås hos flere af de største designere, men især Louis Vuitton har ramt plet med modellen Louis Vuitton Concorde i den smukkeste blå nuance. Modehuset Prada laver også ikoniske håndtasker, hvor den lyseblå farve indgår og vil passe perfekte i enhver garderobe.


Gul som solen 

Der er ikke en farve, som symboliserer forår mere end farven gul. Solens gule farve ses i vejret, og hvorfor ikke også inkorporerer den i din garderobe? Gul kan virke som en mere vovede farve end den førnævnte lyseblå, men hvis du bærer gul med selvtillid, så kan den noget helt specielt. Gul er også en gennemgående farve hos Louis Vuitton, hvor flere af deres håndtaskemodeller fås i den gul farve blandt andet Saint Jacques, Alma PM og Jasmin.


Den fortryllende lyserød

Lyserød viser sig allerede frem i midten af februar i forbindelse med Valentinsdag, men farven spiller også en stor rolle i foråret. Farven ses blandt andet i de japanske kirsebærtræer som pryder flere parker i Danmark med deres flotte lyserøde blomster. Denne farve kan også repræsenteres i en håndtaske fra Prada i modellen Galleria, som fås i flere størrelser og nuancer af lyserød. Gucci har desuden også mange bud på tasker i lyserød, og du kan se dem alle på The Vintage Bars hjemmeside gennem linket øverst i teksten. Her kan du købe dem, eller du kan besøge The Vintage Bars showroom i København.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.