Annonce
Byliv

Månedens Buket: Hos købmand Naweed Sharif er hjælpsomheden og humøret altid i top

Ejer af købmanden på Finsensvej 115, Naweed Sharif, modtog Månedens Buket. Det var hans faste kunde, Kim Forsing, der havde indstillet ham. Med til overrækkelsen havde hun sin datter, Philippa. Foto: Julie Stougaard
Hos Naweed Sharif, der har Købmanden på Finsensvej 115, mødes man altid af godt humør, og han husker sine kunder, og hvad de plejer at købe. - Det er det sted, jeg får allerbedst service på Frederiksberg, lyder det fra en af hans stamkunder, som synes, han skal anerkendes med Månedens Buket.

- Jeg har handlet hos ham i snart tre år, og om du er er der klokken syv mandag morgen eller klokken syv lørdag aften, så står han altid klar med god service og kæmpe smil. Jeg vil faktisk sige, at det er det sted, jeg får aller bedst service på Frederiksberg.

Sådan fortæller Kim Forsing, som FrederiksbergLIV møder fredag morgen. Sammen skal vi overrække ejer af købmanden på Finsensvej 115, Naweed Sharif, Månedens Buket. For er der nogen, der fortjener lidt anerkendelse, så er det den travle og altid imødekommende købmand.

- Personligt har jeg nok fået leveret over 100 pakker til hans kiosk. Jeg må være den mest irriterende pakkehenter, da jeg ofte fylder hele hans baglokale med mine store bestillinger, men jeg får altid et smil med på vejen, når jeg henter. Er der tid, hjælper han mig endda ud med dem af bagudgangen, fortæller Kim Forsing og tilføjer:

Annonce

- Og han kan huske alle sine kunder og spørger altid ind til, hvordan de har det og ved, hvad de kommer efter. Min kæreste og jeg snakker altid om, hvor flink han er, når vi har været dernede.

Som en familie

Vi træder ind i købmandsbutikken, og Naweed Sharif dukker op bag disken. Han bliver meget glad og overrasket, da han hører, at han skal have Månedens Buket for sin altid gode service og store imødekommenhed.

- Det er jeg meget glad for. Det er vigtigt for mig, at det føles trygt og hjemligt at komme her, og kunden skal ikke mærke, hvis jeg er stresset. Jeg er også glad for mine kunder - jeg har tidligere haft butik i Valby og på Østerbro, men menneskene her er helt anderledes. Her er vi som venner og familie, der passer på hinanden, siger Naweed Sharif, som selv står i købmandsbutikken alle ugens dage.

Månedens Buket

Månedens Buket er et skulderklap og en varm anerkendelse. En tak til en eller flere, der gør noget ud over det sædvanlige for andre. En uegennyttig indsats, den ekstra meter eller det, der reddede dagen.

Det kan være den hjælpsomme nabo, den frivillige foreningsmand m/k, den fantastiske pædagog eller en helt fjerde.

Vi glæder os til at uddele mange buketter og skulderklap i fremtiden, så fortæl os hvem du mener skal overraskes med blomster, tak og blitzlys, og hvorfor - så sørger vi måske for en flot buket.

Skriv til: buket@frederiksbergliv.dk

Månedens Buket præsenteres i samarbejde med 'House of Inspiration' på Peter Bangs Vej.

Han er utroligt glad for sit arbejde, også selvom ryggen værker noget her i december, fortæller han med et smil.

- Der er voldsomt mange pakker her i december - og også omkring Black Friday, selvfølgelig - og det giver mig altid ondt i ryggen, men sådan er det, siger han og retter opmærksomheden mod en kunde, der kommer for at betale for en Red Bull fra igår. Da den næste kunde har ordnet sine indkøb, skal hun også lige høre, hvordan han har det.

Jeg må være den mest irriterende pakkehenter, da jeg ofte fylder hele hans baglokale med mine store bestillinger, men jeg får altid et smil med på vejen, når jeg henter.

Kim Forsing, kunde hos Naweed Sharif

Naweed Sharif svarer, at det går godt, at der er travlt, og spørger interesseret tilbage, og de får sig et lille grin, inden hun igen er ude af døren med et 'vi ses'.

Annonce

Sjovt at følge med

- Jeg tager mig altid god tid til at snakke med mine kunder, og jeg kender jo de fleste af dem. Og det er jo sjovt at se, hvordan nogle kvinder kommer ind med gravide maver, og jeg efterfølgende kan se børnene vokse op, siger købmanden.

Han fortæller, at han også har mange ældre kunder, som han kender personligt, og at han ved, at der er en del i området, der sidder alene til jul.

- Så til jul giver jeg 15-20 personer, der sidder alene, et fad med lidt forskelligt lækkert fra butikken. Så får de en følelse af, at der er nogen, der tænker på dem, siger han.


Annonce
Ups

Forældre skulle aflevere børn i skole: Da de kom frem, ventede politiet

Frederiksberg For abonnenter

Frederiksberg C: H.C. Ørsteds Vej 52 solgt for 7.495.000 kroner

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Træ væltet ned over bil på Frederiksberg

Debat

Er farveskiftet i kommunalbestyrelsen ensbetydende med skattestigninger?

Million-fortjeneste For abonnenter

Efter gigantisk prisfest: Nu er der dårlige nyheder til boligejerne i hovedstaden

Byliv

Månedens Buket: - Jannik er verdens bedste voksen

Se, om du er en af dem: Elselskab vil forbyde varmepumper for visse forbrugere

Byudvikling For abonnenter

13 etagers-bygning skal opføres midt på Frederiksberg: Men første spadestik lader vente på sig

Byliv

Frederiksberg sætter dansk rekord: køber suverænt mest champagne

Frederiksberg For abonnenter

Frederiksberg: Langelands Plads 4 solgt for 8.100.000 kroner

Miljø

En af få: Frederiksberg er ikke med i landsdækkende konkurrence om at fremme mere vild natur

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Byliv

Frederiksberg Hospital under overfladen: Kom med i dybet under hospitalet

Klumme

Bøghs historiske hjørne: Genbrug af stjernearkitektens flotte træbarakker

S-tog står stille

Få forklaringen her: Derfor holder en lang række S-tog stille i weekenden

Annonce