Annonce
Byliv

Lokal bank's medarbejdere samler "havfald" ved Sankt Jørgens Sø

Du har også mulighed for at deltage i Spar Nords lokale "havfaldsaktion" ved Sankt Jørgens Sø. Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix

Denne uge er det Arbejdspladsernes Motionsuge, hvor firmaer over hele landet har fokus på motion på arbejdspladsen. I den anledning har den lokale bank, Spar Nord Frederiksberg, valgt at kombinere motion og kampen for et renere miljø. De har nemlig besluttet at gøre en "havfaldsaktion" ved Sankt Jørgens Sø til omdrejningspunktet for arbejdspladsmotionen. Det oplyser Spar Nord Frederiksberg i en pressemeddelelse.

"Havfaldsaktionen", som finder sted fredag 15. oktober klokken 10:30, indebærer derfor, at Spar Nord og alle andre, som ønsker at deltage, samler affald i og omkring Sankt Jørgens Sø.

Arrangementet er nemlig ikke kun for medarbejderne i Spar Nord, fortæller afdelingsdirektør i Spar Nord Frederiksberg, Brian Skov Henriksen i meddelelsen.

Annonce

- Det er ikke et lukket arrangement, så alle, der har lyst til at bruge en formiddag på et godt formål sammen med os, er meget velkomne til at mødes med os ved Sankt Jørgens Sø ved hjørnet tættest på Codanhuset og være med. Vi krydrer opsamlingen med noget godt til ganen på Café Viggo kl. 12.30. Herudover er alle og enhver er meget velkomne til at komme ned i den lokale Spar Nord-afdeling og få udleveret havfaldsposer til indsamling af havfald på strandene, siger han.

Det er en landsdækkende Spar Nord "havfaldsaktion", så bankens øvrige afdelinger i hele landet har også arrangeret lokale aktioner.

At Spar Nord har valgt at allokere arbejdstid til, at alle medarbejdere kan hjælpe med at sikre rene, danske farvande, søer og åer, vækker stor glæde hos medarbejderne, der også selv er aktive brugere af de lokale naturområder, oplyses det i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Børn

Vuggestue lever i støjhelvede: - Vi kan ikke føre en samtale indenfor, selvom dørene er lukkede

Alarm 112

Anklage: Beruset hjemmehjælper svigtede iltpatient

Kultur

Forfatter Anders Bodelsen er død

Debat

Hvorfor bruger kommunen penge på løberuter i stedet for vores sikkerhed?

Debat

Narko på Frederiksberg – hvor stort er problemet?

Debat

Er Enhedslistens mulige indflydelse virkelig K's eneste våben i valgkampen?

Debat

Konservative bør forholde sig til virkeligheden i daginstitutionerne

Byliv

Ny café åbner på kendt hjørne: Her kan du få en bid af livet på landet

Debat

Kære konservative: Fortæl hvad I vil gøre for borgerne frem for skræmmekampagner

112

Mistænkelig adfærd vakte opsigt: To anholdt for heroin-salg på Frederiksberg

Nyhed

Nyt medie på Frederiksberg ser dagens lys

Kultur

Nu åbner STORM – Danmarks første museum for humor og satire

Annonce