Annoncørbetalt indhold

Kunst kommer i mange former

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

At tegne, male og skrive er blot en del af de mange måder, som kan kan udtrykke sig selv, på kreative måder. Der findes mange kunstnere nu til dags, som er blevet verdens berømte for deres værker, og det er fordi folket et fascineret af deres talent, og tager ud på museer og observere disse kunstværker. Det er selvfølgelig ikke alles drøm at blive verdens berømt for deres malerier eller tegninger, og mange folk gøre også bare brug af dette, som en lille hobby eller for hyggens skyld.


Annonce

Få det meste ud af dit kunst med ordentligt grej

For tegninger og tekster er det helt klassiske format A4 papir. Dette er et nemt og varieret alternativ, og man kan købe det hos de fleste forhandlere, dagligvarer butikker og endda online. Derudover bruger mange kunstnere også størrere platformer, som A0, A1, A2 og A3 papir. Dette er meget praktisk, hvis man skal bruge masser af plads til sit værk, da disse papir størrelse er noget større end typisk A4 papir. Derudover skal der jo også blyanter, pensler og maling til, alt efter hvad for noget kunst man vil udføre.


Det er også vigtigt at tænke over, hvilken type papir du ender med at bruge. Ikke blot størrelsen, men også papirstypen og kvaliteten. Ikke alt papir er lige godt til eksempelvis akvarel, tusch, blyantstegning eller noget helt andet. Hvis du er usikker på, hvilken type papir du skal vælge, så kan du altid forhøre dig i en butik eller læse om materialet online. Hvis du gerne blot vil øve dig til at starte med, så kan helt almindeligt papir være ganske fint. Det er ikke dyrt, og der er derfor mindre, der går til ”spilde”, når du smider kladde efter kladde ud.


Tænk ud af boksen, når det kommer til dit værk

Selvom de flester tyer til papir, når det kommer til at skulle finde en platform at udføre deres kunst på, så kan man faktisk også bruge en masse andre ting, som man typisk kan finde i sit hjem, så længe, at overfladen er ren og tør. Dette kan f.eks være krukker, vaser eller andet pynt man lige har derhjemme. Hvis man vil, så kan man også sagtens bruge en væg til at male og tegne på – dette er et fedt alternativ, hvis man vil give sit hjem noget liv, og en væg som skiller sig ud i hjemmet. Dette ville mange børn sikkert også synes, er meget spændende.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.