Annonce
Kultur

Koncertrække gentages: Det bliver også sommer i Haveselskabet i år

Sanne Salomonsen er en af mange musikkunstnere, der til sommer vender tilbage til scenen i Haveselskabets Have. Foto: Oliver Sperling
Sidste sommers succesrække af koncerter i Haveselskabets Have gentages i år, når 30 danske musiknavne giver koncert i løbet af 19 dage i juli. Sanne Salomonsen, Mads Langer, Anne Linnet og Tim Christensen er blandt de optrædende.

I en mere eller mindre festivalløs sommer 2020 var det nye musiktiltag 'Sommer i Haveselskabet' sidste år et værdsat højdepunkt for et musikhungrende dansk livepublikum.

Sommeren 2021 ser ud til at blive omtrent lige så fattig på festivaller, som 2020 var. Igen skal musiktørsten slukkes hos Frederiksberg Haves nærmeste nabo, Haveselskabets Have, når Mielcke & Hurtigkarl atter arrangerer 'Sommer i Haveselskabet'.

Chefkok og koncertarrangør Jakob Mielcke. Foto: Bo Børresen.jpg

I løbet af 19 dage (5.-23. juli) afvikles 30 koncerter med nogle af landets bedste musikkunstnere. Blandt hovednavnene er Sanne Salomonsen, Mads Langer, Anne Linnet og Tim Christensen.

Annonce

Men listen af store navne er lang. Vi nævner i flæng: Caroline Henderson, Isam B., Love Shop og Peter Sommer. Sko/Torp, Marie Key, Carl Emil og Anikka Aakjær. Claus Hempler, Cæcilie Norby, Hanne Boel og Teitur, mens Andreas Odbjerg og Malte Ebert giver en fælles koncert.

En sikker musikoplevelse

Det er chefkok Jakob Mielcke og restaurantchef Thomas Korby fra Restaurant Mielcke & Hurtigkarl, der er idémændende bag arrangementet i de smukke rammer, hvor det igen i år vil være muligt at tilkøbe en gourmet-picnickurv, som kan nydes i græsset.


Vi følte simpelthen, at vi var nødt til at få musikken til at spille igen.

Jakob Mielcke


- 'Sommer i Haveselskabet' er vores måde at fejre haven, sommeren og fællesskabet på. Vi har de tidligere år arrangeret koncerter i haven i forbindelse med Copenhagen Jazz Festival. Men sidste år sprang vi ud på det helt dybe vand med 38 koncerter gennem hele juli måned. Vi følte simpelthen, at vi var nødt til at få musikken til at spille igen, for publikums og for vores egen og for kunstnernes skyld, beretter Jakob Mielcke.

Arrangørerne lover, at årets 30 koncerter bliver afviklet coronasikkert. I en pressemeddelelse hedder det:

"Sikkerheden til alle arrangementer har højeste prioritet og følger myndighedernes regler til punkt og prikke. Det betyder blandt andet, at publikumkapaciteten efterlever myndighedernes anvisninger, så der samtidig er god plads til at sprede sig i den smukke have. Der vil ligeså være rigelige mængder håndsprit til rådighed og stor fokus på sanitære og hygiejniske forhold."

Se hele koncertprogrammet på facebook.com/sommerihaveselskabet. Billetter købes på ticketmaster.dk.

Mads Langer lukker og slukker 23. juli. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Cæcilie Norby kan opleves 11. juli. Foto: Bo Børresen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Kvinde får konfiskeret bil, selvom det var hendes kæreste, der kørte vanvidskørsel i den  

Annonce