Annoncørbetalt indhold

Kender du en, der har mistet kontrollen over sit alkoholforbrug?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Alkoholisme er en alvorlig sygdom, der kan have mange konsekvenser for den person, der er påvirket, samt de mennesker, der står personen nærmest. Der kan være mange grunde til at alkoholen begynder at fylde mere og mere i hverdagen, men uanset hvad grunden er, så er det vigtigt at få hjælp. Det kan dog være svært at vurdere, hvornår alkoholen har taget så meget overhånd, at man har brug for hjælp, til at give slip på flaskerne og deres virkning. Spørgsmålet er så hvornår er man alkoholiker?

Kontrollen er mistet

Annonce

Hvis man har mistet kontrollen over sit alkoholforbrug og er blevet afhængig af promillerne, er det svaret på, hvornår man er alkoholiker. Hvis dette er sket, har man brug for hjælp, til at komme ud af det igen. Ofte har de pårørende til personen allerede indset, at den givne person har et problem med alkohol. Det går dog som regel meget lang tid, før personen selv indser problemet eller tør erkende det. Det ses derfor oftest at de pårørende tager initiativ, til at få den givne person i behandling. De fleste behandlingscentre tager imod patienter alle ugens dage, samt alle tider i døgnet. Alkoholisme er som sagt en meget alvorlig sygdom, der skal hjælpes, jo før jo bedre. Det er dog svært at overbevise den givne person, før de har mærket de store konsekvenser af sygdommen, som for eksempel skilsmisse eller mærket det på deres fysiske helbred.

Få den rette hjælp

Det er rigtig vigtigt at få den rette hjælp, så man kan komme tilbage, til at leve sit liv fuldt ud, uden en flaske ved sin side. Der findes mange behandlingscentre rundt omkring i landet. Derfor kan man starte med at søge på nettet, for at finde et behandlingssted. Der findes også en lange række forskellige behandlingsmetoder, blandt andet psykologsamtaler og døgnbehandling. Den givne person har for eksempel muligheden, for at blive indlagt på et behandlingscenter og gå i gang med døgnbehandling. Alle behandlinger på centrene rundt om i landet, bliver ofte foretaget af professionelle, specialuddannede alkoholbehandlere, samt læger. Derved kan man være sikker på at få den nødvendige hjælp. Uanset om du er pårørende eller selv er mærket af alkoholisme, er vigtigt at få hjælp, når alkoholen har taget overhånd. Som pårørende kan man også få rådgivning, til at komme igennem den svære tid. Så hvornår er man alkoholiker? Det er man, når man har mistet kontrollen over sit alkoholforbrug.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.