Annonce
Debat

- Jeg har oplevet, at der er blevet sagt undskyld, hvis debatten er blevet for hed

Medlem af Kommunalbestyrelsen Carina Høedt (K) har svært ved at genkende den hårde tone i kommunalbestyrelsens mødesal, som Christina Sylvest-Noer beskriver i sit seneste debatindlæg. Foto: Bo Børresen

Debat: Som et af de nye medlemmer af kommunalbestyrelsen kan jeg ikke genkende billedet beskrevet i Christina Sylvest-Noers debatindlæg. Tonen i kommunalbestyrelsens mødesal er god, debatterende, vinklende og påpegende.

Jeg har desuden oplevet, at der er blevet sagt undskyld, hvis debatten er blevet for hed. Og en for hed debat oplever jeg ikke som et generelt problem. Som også Christina Sylvest-Noer gør i sit debatindlæg, tiltaler vi i kommunalbestyrelsen hinanden med Hr. eller Fru.

Det er noget gammeldags, men minder i hvert fald mig om at ’go high’ hver gang jeg tiltaler nogen. Tiltaleformen smutter en gang i mellem – sidst blev jeg for eksempel kaldt frøken, men det vigtige er, at vi alle føler respekt for hinanden og hinandens holdninger.

Annonce

Faktisk er hele 90-95 procent af alle beslutninger i valgperioden vedtaget i enighed. Dette fordi det brede samarbejde vægtes umådeligt højt af alle.

Carina Høedt (K), medlem af Kommunalbestyrelsen på Frederiksberg

Ligesom Christina Sylvest-Noer ikke kan det, kan jeg heller ikke tale for Mette Bram, og hvordan hun oplevede ’tonen’/ordvalget. Men jeg kan supplere Christina Sylvest-Noers noget mangelfulde dækning af kommunalbestyrelsesmødet mandag 6. september.

Hun mangler nemlig at nævne, at også hendes egen partiformand (S), såvel som Simon Aggesen (K), italesatte Mette Brams (Alt.) frustration. Christina Sylvest-Noer udelod også al den ros, der fulgte Simon Aggesens ord. Borgmesteren fortsatte nemlig sit indlæg med at nævne en masse gode resultater, Alternativet havde opnået. Dette både for at anerkende den frustration, der var givet udtryk for, og for at imødekomme Mette Bram.

Hvis samarbejdsklimaet er så dårligt, som Christina Sylvest-Noer giver udtryk for, er det svært at forestille sig, at der bliver vedtaget særlig meget i enig- og mindelighed. Men faktisk er hele 90-95 procent af alle beslutninger i valgperioden vedtaget i enighed. Dette fordi det brede samarbejde vægtes umådeligt højt af alle. Især når der ikke er valg lige om lidt.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Børn

Vuggestue lever i støjhelvede: - Vi kan ikke føre en samtale indenfor, selvom dørene er lukkede

Alarm 112

Anklage: Beruset hjemmehjælper svigtede iltpatient

Kultur

Forfatter Anders Bodelsen er død

Debat

Hvorfor bruger kommunen penge på løberuter i stedet for vores sikkerhed?

Debat

Narko på Frederiksberg – hvor stort er problemet?

Debat

Er Enhedslistens mulige indflydelse virkelig K's eneste våben i valgkampen?

Debat

Konservative bør forholde sig til virkeligheden i daginstitutionerne

Byliv

Ny café åbner på kendt hjørne: Her kan du få en bid af livet på landet

Debat

Kære konservative: Fortæl hvad I vil gøre for borgerne frem for skræmmekampagner

112

Mistænkelig adfærd vakte opsigt: To anholdt for heroin-salg på Frederiksberg

Nyhed

Nyt medie på Frederiksberg ser dagens lys

Kultur

Nu åbner STORM – Danmarks første museum for humor og satire

Annonce