Annonce
Debat

Jeg efterlyser en grøn og tryghedsskabende helhedsplan for Nordens Plads

Socialdemokratiet har store planer for Nordens Plads, ved foden af Domus Vista. Foto: Bo Børresen

Debat: Området omkring Domus Vista, Nordens Plads og Tartuhus har i alt for mange år været forsømt af kommunen, og selvom der er nedsat et udvalg, der skal se på området, er der reelt intet sket med pladsen.

Det skal vi have gjort noget ved! Socialdemokratiet har i kommunalbestyrelsen foreslået, at kommunen i samarbejde med beboerne laver en tryghedsskabende og grøn helhedsplan for området.

På pladserne omkring centeret skal der være mere grønt med plads til legende børn, hyggekroge i læ, måske en boldbane eller en sportshal på sigt, og en indhegnet friløbsgård til hundene. Og ikke mindst: Smukke blomster og træer, der kan sprede glæde! Vi foreslår, at der bliver plantet 50 nye træer og opsat flere blomsterkasser og blomster i midterrabatten på Roskildevej, samt at der laves en afskærmning mod Roskildevej.


Vi foreslår, at der bliver plantet 50 nye træer og opsat flere blomsterkasser og blomster i midterrabatten på Roskildevej, samt at der laves en afskærmning mod Roskildevej.

Sine Heltberg (S)Vi vil ansætte ekstra personale i medborgercenteret, som kommunen har skåret ned på. Udviklingen bør vendes, så der kommer flere ansatte og flere aktiviteter både for ældre og for børnefamilier.

Vi foreslår også, at der indgås en aftale med lokalpolitiet om øget patruljering i området og mere overvågning for at øge trygheden og undgå salg af stoffer og for at sikre håndhævelse af færdselsreglerne for biler, som kører på gågaden ved medborgercenteret.

Samtidig skal der skabes bedre sammenhæng og stiforbindelser til bygningerne på Betty Nansens Allé, så der kommer endnu bedre integration mellem centeret og de nye ungdoms- og ældreboliger samt plejehjem. Området skal være trygt, smukt og indbydende, så man føler sig hjemme og har lyst til at høre til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Vi mangler en Christine Swanes Vej

Klumme

N.J. Fjord: Andelsbevægelsens store helt

Annonce