Annonce
Debat

Hvis Enhedslisten får magt, som de har agt, bliver Frederiksberg et nyt København

- Frederiksberg må ikke blive et nyt København, fastslår Katarina Ammitzbøll (K). Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Debat: På Frederiksberg har vi Danmarks suverænt laveste kommuneskat samtidig med, at vi har noget af det højeste serviceniveau med stor tilfredshed, viser en frisk undersøgelse.

På Frederiksberg får de ældre den hjælp, de har brug for. Vejene bliver ryddet, når der falder sne, og de yngste har et væld af muligheder, når der skal vælges fritidsaktiviteter. Med andre ord: Det går godt med afsæt i en økonomisk veldrevet kommunal forvaltning.

Her op til KV21 kan jeg ikke lade være med at rejse flaget. For hvis venstrefløjen får tilkæmpet sig magten på Frederiksberg, så frygter jeg, at 112 års bundsolidt konservativt arbejde tabes fuldstændig på gulvet.

Annonce

Eksempelvis har Enhedslisten lige har foreslået, at aktieskatten skal hæves fra 42 procent til 70 procent. Det kan dræbe iværksætteriet og erhvervsliv.

Katarina Ammitzbøll (K)

Eksempelvis har Enhedslisten lige har foreslået, at aktieskatten skal hæves fra 42 procent til 70 procent. Det kan dræbe iværksætteriet og erhvervsliv. Men der stopper Enhedslisten ikke, for i samme ombæring foreslår partiet mere skat og afgifter til i alt 17,1 milliarder kroner.

Og nåh ja, så ønsker Enhedslisten også at hæve verdens i forvejen højeste SU. Den højere SU vil med al sandsynlighed få flere studerende til at fravælge fritidsjobbet i en tid, hvor særligt Frederiksbergs restaurationsbranchen og kulturlivet mangler arbejdskraft. Det hænger ikke sammen.

Med en stærk rød indflydelse er jeg bekymret for, hvordan skal Frederiksberg opretholde sin velstand, så der er råd til velfærd og hjælp til de borgere, som har brug for en hjælpende hånd?

Jeg kan godt forstå, at nogen kan tænke, at det er en selvfølgelighed, at det går godt på Frederiksberg, og derfor kan det være "spændende" at prøve noget nyt. Men det går godt af en grund. Skal vi ikke bevare det?

Frederiksberg må ikke blive et nyt København. Frederiksberg er Frederiksberg – hovedstadens grønne oase - og sådan skal det helst forblive med gode skoler, institutioner, kulturliv, ældrepleje og erhverv.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Børn

Vuggestue lever i støjhelvede: - Vi kan ikke føre en samtale indenfor, selvom dørene er lukkede

Alarm 112

Anklage: Beruset hjemmehjælper svigtede iltpatient

Kultur

Forfatter Anders Bodelsen er død

Debat

Hvorfor bruger kommunen penge på løberuter i stedet for vores sikkerhed?

Debat

Narko på Frederiksberg – hvor stort er problemet?

Debat

Er Enhedslistens mulige indflydelse virkelig K's eneste våben i valgkampen?

Debat

Konservative bør forholde sig til virkeligheden i daginstitutionerne

Byliv

Ny café åbner på kendt hjørne: Her kan du få en bid af livet på landet

Debat

Kære konservative: Fortæl hvad I vil gøre for borgerne frem for skræmmekampagner

112

Mistænkelig adfærd vakte opsigt: To anholdt for heroin-salg på Frederiksberg

Nyhed

Nyt medie på Frederiksberg ser dagens lys

Kultur

Nu åbner STORM – Danmarks første museum for humor og satire

Annonce