Annoncørbetalt indhold

Hold din ejendom ren med ejendomsservice

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der findes ikke den lejer, der ikke sætter enormt stor pris på rene omgivelser i større boligbyggerier. Det kan være svært som ene mand at navigere i, hvor ens egen matrikel og derfor ansvar egentlig starter og slutter, når der fx er tale om trappevasken og udendørsarealer. Derfor har man som udlejer og ejer af ejendommen at særligt ansvar for at holde omgivelserne rene og vedligeholdt, og det kan man fx gøre ved at hyre en ekstern ejendomsservice, der har erfaring med store ejendomme. Rene ejendomme giver glade beboere og glade beboere betaler deres husleje, så det er ren win-win og en god investering for dig, der er ejendomsejer og udlejer. I dette indlæg kan du læse mere om, hvad ejendomsservice indebærer.

Det får du med en ejendomsservice

Annonce

Der er mange små hjørner af ejendomsservice, som man dårligt nok kan tænke sig til, når man kun kigger på det store billede. En ejendomsservice har dog den erfaring, der skal til for at rengøre og vedligeholde alle store ejendomme, og det gælder altså både mere åbenlyse ting som trappevask og de mindre åbenlyse som tagrenderensning. De kan derfor typisk også hyres til erhverv, der råder over store indendørs- og udendørslokaler. Her får du en oversigt:

Rengøring: Dette kan være alt fra ugentlige rengøring af fx mødelokaler, rengøring af trappeopgange og elevatorer samt selvfølgelig klassiske rengøringsopgaver som støvsugning, gulvvask osv. Typisk vil en ejendomsservice også kunne tilbyde vinduesvask til højere boligbyggerier og kontorejendommen.

Vedligeholdelse af udendørsarealer: Dette er enormt vigtigt for såvel ejendomsejere som erhvervsdrivende. Som erhvervsdrivende har man et ønske om, at de udendørsarealer, som eventuelle kunder møder, fremstår præsentable og indbydende. Som ejendomsejer skylder man sine beboere at holde trit med den grønne vækst, man selv har etableret på området.

Viceværtsservice: Det er rigtig smart at have tilknyttet én enkelt person eller virksomhed, der kan varetage alle de små problemer i ejendommen, som opstår løbende. Det kan være udskiftning af filtre, lys i ovnen eller en ny klat maling på ejendommens bænke.

Snerydning og saltning: Der er ikke noget bedre som lejer eller medarbejder at vågne og opdage, at du har været på forkant med at få ryddet sne og saltet små stier og parkeringsarealerne. Dette er også en af de ting, som du kan få hos en ejendomsservice.

Alle ressourcer samlet et sted

En ejendomsservice er med andre ord din mulighed for at holde din ejendom eller dit erhverv ryddet og ordentlig, uden at skulle kontakte flere forskellige serviceleverandører. Derudover er ryddet og vedligeholdte arealer med til at højne moralen hos dine medarbejdere og lejere, og det giver dig i stedet tid til at gøre det, som du er god til.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.