Annonce
Debat

Genopretningen er i gang, og det ved alle

- Lad os da føre valgkamp, men lad os gøre det på en ordentlig måde, skriver Merete Winther Hildebrandt (K) i sit indlæg som svar til Sine Heltberg (S). Arkivfoto.

Debat: Tror alle borgere ved at familieafdelingen har haft store problemer, og der er ingen tvivl om at alle politikere på rådhuset beklager dybt at det kunne ske.

Heldigvis blev der handlet promte, den ansvarlige direktør blev øjeblikkelig fyret, og en omfattende genopretningsplan blev sat i værk, med hjælp udefra af landet bedste eksperter på området.


Annonce

Så når der påstås, at der ikke bliver ryddet op fra bunden, på alle punkter, så er det direkte forkert, og det ved Socialdemokratiet også godt.

Merethe Winther HildebrandtDet er så her jeg egentlig bliver rigtig trist når jeg læser sidste uges indlæg på FrederiksbergLIV.dk fra Socialdemokratiet og Sine Heltberg, for hold da op hvor er der gået valgkamp i den triste sag.

Det er i min optik overhovedet ikke et ordentligt indlæg, og når det så krydres med antydninger om at børn fra Frederiksberg har været udsat for vold på et anbringelsessted, når der nævnes fejl som ER ved at blive rettet op, og postulater om at der vil blive ryddet op fra bunden, hvis der skulle komme et nyt flertal efter valget, ja, så undres jeg meget.

Det er jo simpelthen ikke muligt at lave en grundigere genopretning end det der er sat i værk, og alle de eksterne eksperter udtaler at Frederiksberg er rigtig godt på vej, og ikke mindst, at genopretning tager tid, og det kan IKKE gøres hurtigere.

Så når der påstås, at der ikke bliver ryddet op fra bunden, på alle punkter, så er det direkte forkert, og det ved Socialdemokratiet også godt.

Er det så ordentligt at skrive, og hjælper det de berørte familier? Svaret er et stort nej.

Lad os da føre valgkamp, men lad os gøre det på en ordentlig måde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

S: Nu skal børnehavealderen hæves

Alarm 112

Kvinde får konfiskeret bil, selvom det var hendes kæreste, der kørte vanvidskørsel i den  

Annonce