Annoncørbetalt indhold

Gør sengemiljøet til en drøm

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Trænger du til virkelig at sove igennem? Der kan være mange grunde til, at du måske har svært ved at falde i søvn. Måske du har en masse tanker, der flyver rundt i hovedet, så snart du er gået i seng? Det er ikke specielt behageligt, for det kan betyde, at du er påvirket af det i løbet af din hverdag. Det kan også være, du føler, du bliver rastløs. Mange kan føle sig trætte på sofaen, men så snart man har børstet tænder og er klar på at gå i seng, er man ikke længere træt. Der er rigtig mange, der kæmper med søvnløshed, men for nogle viser løsningen sig faktisk at være enklere, end de tror.

Annonce

Har du nogensinde overvejet, om du har en seng, der passer til dig? Det kan være, det faktisk er en forkert madras, der er skyld i, at du ikke sover ordentligt. En seng er en investering, der gerne skal holde i mange år, og derfor er det med garanti også noget, I har kigget på længe. Desværre er det bare ikke alle, der altid er opmærksomme på alting, når de skal vælge senge, og så risikerer man altså at vælge forkert. Få et overblik over luksus-senge her.

Luksus i soveværelset

Kunne du godt tænke dig følelsen af at opleve, at du bare kan lade dig synke ned i en god seng, når du er træt? Så er det ikke sikkert, at en billig seng helt kan opfylde dine krav. Det er helt fair at stille lidt krav til det, man sover i, for du kommer trods alt til at tilbringe mange timer der.

Det er bare heller ikke kun madrassen, der har noget at skulle have sagt. Det er for mange akkurat lige så vigtigt, at selve designet er tiptop og passer godt ind i resten af jeres indretning. Hvis I går med en seng med træstel, som mange vælger, er det en god idé at vælge en træsort, der passer ind med resten af møblerne i rummet, så der er en rød tråd. Det kan gøre, at rummet føles mere sammenhængende.

Til teenageren eller børneværelset

Der findes mange typer af senge, og der er naturligvis forskel på, hvor de skal bruges henne. På børneværelset er en almindelig enkeltseng eller endda en juniorseng formentlig nok. Her vil I formentlig prioritere, at der er plads til opbevaring under sengen, eller at den kan justeres i højden. Det er noget af det, børn sætter stor pris på kan lade sig gøre, og som I som forældre formentlig vil værdsætte.

Ved teenageren er det til gengæld måske en sovesofa, der trækker. En dobbeltseng er altid rar, men det er ikke sikkert, pladsen helt er til det, og så er det altså rart at have en, der kan slås ud, når man skal sove – så man ikke behøver at fylde hele rummet op i løbet af dagen. Det kan også være en trekvartseng, der kan være løsningen, hvis pladsen er til det i rummet.

Elevationsseng eller boxmadras?

Har du overvejet, om du måske kunne bruge en elevationsseng? Det er naturligvis en ekstra investering i form af, at der skal være strømføring der gør elevationen mulig, men det er med garanti noget, du vil sætte pris på i længden. Du er fri for at skulle finde en væg at læne dig op ad, når du gerne vil læse, og fødderne kan du hæve, så du kan ligge mere behageligt. Du kan med andre ord fuldstændig indstille din søvnposition.

En boxmadras har knapt så mange funktioner. Til gengæld er den simpel og fylder ikke meget i landskabet. Her er der mulighed for at installere fire ben under den, så den kun har præcis den bredde, madrassen også har. Det er her en rigtig god idé at få fat i en god topmadras, der opfylder dine behov. Sørg for at kigge på både materiale og zoner i madrassen.

Lokale varer og nordisk kvalitet

Flere producenter af sengestel er begyndt at have fokus på klima og miljø. Efterhånden som det generelle fokus på klimavenlige materialer er blevet større, har det naturligvis også påvirket produktionen af sengestel, og du kan derfor let finde sengestel, der for eksempel er fremstillet i træ fra nordiske skove. Det mindsker transporten mest muligt, så der ikke udledes så meget C02 ad den vej.

På samme tid kan de nordiske producenter noget, når det kommer til minimalisme. Det skandinaviske design går igen i mange senge, og du kan sagtens finde meget simple modeller, der ikke optager meget plads i et rum. Det er med til at strømline udseendet, og du kan selv være med til at gøre det hele lidt mere spændende med forskellige puder og tæpper eller med et lækkert sengemøbel, der kan passe godt til.


Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.