Annoncørbetalt indhold

Gør dine gamle trægulve flotte igen med gulvafslibning

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Flere ting kan føre til, at gulve bliver misligholdt. Linoleum tager fx skade af, at vand bliver efterladt på dets overflade. Et vinylgulv har ikke et problem med vand, men er følsomt over for skrammer fra tryk og ridser. Og trægulve går på et tidspunkt i forrådnelse, hvis ikke at de inden det er blevet slidt i stykker. Hvor der ikke er meget at gøre i fx vinyls tilfælde, kan andre gulve shines op med afslibning.


Annonce

Hvilken efterbehandling ønsker du af gulvet?

Leder du efter en afslibning af gulve pris, kan du nemt finde dem til trægulve, herunder parketgulve, brædde-, fyr og plankegulve. Din gulvafslibning pris kan udover typen af trægulv også afhænge af, hvor grundig en efterbehandling du ønsker. Vil du af med lidt ekstra for at få hvid lud sammen med et par oliebehandlinger af gulvet, eller er du okay med en lidt billigere behandling med bl.a. ludvoks?


Få det meste ud af dit trægulv

Gulve kan du få nyt liv frem i via afslibning efterfulgt af behandling med lud og olie. Hvor der er en grænse for, hvor meget af gulvet du kan slibe af, kan du som regel regne med at kunne få bugt med mange revner og buler. Derved får du det meste ud af dit gulv. Selv et meget sølle gulv kan du få sat i stand, så det er nogenlunde præsentabelt. Det gælder bare om at tage fat i professionelle til jobbet.


Nogle gulve er dyrere at afslibe end andre

Find gulvafslibning priser for den eller de typer gulve, du står med, der trænger til at blive sat i stand på ny. Parketgulve kan du visse steder få afslebet til relativt få penge, mens det bliver lige en tand dyrere ved fx bræddegulve. Agter du at få et stort antal kvm gulv afslebet, kan forskellen i pris hurtigt mærkes. Når det er sagt, er det som regel pengene værd at få afslebet dit gulv, så det bliver yndigt.


Hvorfor tolerere et slidt gulv? Find din gulvafslibning pris online

Ofte er det nemt at ignorere, at et gulv er i dårlig forfatning. Men det er noget, der er til at føle, når du går over gulvet i strømpefødder. Og gæster synes ikke, et slidt trægulv er det mest indbydende i verden. Så hvorfor tolerere et gammelt, slidt gulv? Find et tilbud på afslibning af gulve online – tit er der gennemskuelighed omkring priser. Ofte er det ikke svært at hitte ud af, hvad du skal af med.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.