Annonce
Debat

Frederiksberg Boligfond og UBS-Bolig er to alen ud af samme stykke

- Vinduerne ud til Rahbeks Allé 4 er rådne og utætte, så det regner ind. Vinduerne har lejerne betalt for år tilbage, uden der bliver fulgt op på sagen, skriver Frits Degner. Foto: Kristian Djurhuus/Ritzau Scanpix

Debat: Ejendommen på Rahbeks Allé 4 står stille og roligt og forfalder, mens administrator UBS-Bolig opkræver den ene huslejeforhøjelse efter den anden.

Vinduerne ud til Rahbeks Allé 4 er rådne og utætte, så det regner ind. Vinduerne har lejerne betalt for år tilbage, uden der bliver fulgt op på sagen. Lejerne kan ikke få lov til at se regnskabet.

Der er store revner i lejlighederne, efter at Carlsberg byen blev opført, og de kraftige rystelser efter pilotering. UBS-Bolig gjorde intet ved problemerne – den eneste besked, lejerne fik, var, at de kunne hyre en advokat og stævne Carlsberg-projektet.

Annonce

Ejendommens trappetårn er blevet malet to gange, dette har kostet 100.000 kroner hver gang, og nu skal det cirkus i gang igen for tredje gang med støv og svineri.

Jeg vil opfordre til at læse anmeldelserne om UBS-Bolig på Trustpilot.

Frits Degner, Rahbeks Allé 4

Frederiksberg Kommune har fået lov til at leje ejendommens store fortov på Rahbeks Allé 4 af UBS-Bolig og en inkompetent uduelig bestyrelse uden beboernes viden og accept. UBS-Bolig modtager nu leje af fortovet både af Frederiksberg Kommune og lejerne. Det er dobbelt husleje.

Der var brand i en lejlighed 6. februar 2021. UBS-Bolig udlejede lejligheden igen 1. august 2021 efter at have såkaldt malet og rengjort lejligheden. Den nye beboer kunne ikke holde ud at være i lejligheden med sod og lugtgener. Den er direkte sundhedsskadelig. Lejeren fik herefter tilbudt en anden lejlighed af UBS-Bolig med det resultat, at hun nu skulle betale dobbelt husleje og indskud.

Jeg vil opfordre til at læse anmeldelserne om UBS-Bolig på Trustpilot.

Frederiksberg Kommune har 100 procent anvisningsret til alle lejlighederne på Rahbeks Allé 4, men det står desværre skidt til med tilsyn og kontrol i lighed med andre ejendomme på Frederiksberg, hvor kommunens passivitet også er en foretrukket ideologi.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Børn

Vuggestue lever i støjhelvede: - Vi kan ikke føre en samtale indenfor, selvom dørene er lukkede

Alarm 112

Anklage: Beruset hjemmehjælper svigtede iltpatient

Kultur

Forfatter Anders Bodelsen er død

Debat

Hvorfor bruger kommunen penge på løberuter i stedet for vores sikkerhed?

Debat

Narko på Frederiksberg – hvor stort er problemet?

Debat

Er Enhedslistens mulige indflydelse virkelig K's eneste våben i valgkampen?

Debat

Konservative bør forholde sig til virkeligheden i daginstitutionerne

Byliv

Ny café åbner på kendt hjørne: Her kan du få en bid af livet på landet

Debat

Kære konservative: Fortæl hvad I vil gøre for borgerne frem for skræmmekampagner

112

Mistænkelig adfærd vakte opsigt: To anholdt for heroin-salg på Frederiksberg

Nyhed

Nyt medie på Frederiksberg ser dagens lys

Kultur

Nu åbner STORM – Danmarks første museum for humor og satire

Annonce