Annoncørbetalt indhold

Forudbestil iPhone 14, som kommer i nye, flotte farver

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Verden over sidder forbrugere, investorer og tech-nørder klar ved skærmene, når Apple lancerer deres nye produkter. Det gjaldt naturligvis også i år, hvor administrerende direktør, Tim Cook, gik på scenen fra Apples hovedkontor i Silicon Valley. Der blev fulgt nøje med, da der blandt andet blev lanceret fire nye iPhone-modeller ved navn iPhone 14.

Tidligere har det været muligt at få fingrene i en mindre udgave af de populære smartphones fra Apple, idet de har haft en ”Mini”-model på markedet. Det stopper tilsyneladende nu, for der findes ingen iPhone 14 Mini. Til gengæld kommer den gennemførte smartphone i fire andre modeller, nemlig iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max. Som altid adskiller de forskellige modeller sig med hensyn til både størrelse og specifikationer.

Annonce

Forudbestil iPhone 14 i nye, elegante farver allerede nu

Med iPhone 13 Pro introducerede tech-giganten Apple en støvet, blå farve ved navn Sierra Blue. Den udgår med iPhone 14 Pro. Til gengæld kan de nyeste Pro-modeller købes i farven “Deep Purple”. Den almindelige iPhone 14 samt iPhone 14 Plus fås ligeledes i lilla - dog i en lysere version. Derudover kan du naturligvis få fingrene i iPhone 14 i farver som sort, hvid, guld og rød, som vi har set tidligere. Uanset dine personlige præferencer kan du forudbestille en iPhone 14, der falder i din smag.

Netop iPhone-forudbestilling er noget, Apple har gjort sig meget i. De seneste år har det således været muligt at forudbestille deres iPhones for at sikre sig, at man er en af de allerførste til at få fat i den.

Ikke mindst i perioder, hvor der har været udfordringer i produktionskæderne, har det været en klar fordel at forudbestille de nyeste iPhones. Det var blandt andet tilfældet under corona-krisen. Derved er du nemlig sikker på, at du ikke skal vente længere end højst nødvendigt på at få fat i den.

Selvom corona-krisen er ovre, kan du med fordel overveje at bestille iPhone 14, hvis du allerede nu ved, at du vil have den nye, gennemførte smartphone fra Apple. Så ved du præcis, hvornår du får den i hænderne og kan allerede nu begynde at glæde dig.

Køb iPhone 14, som byder på endnu mere power på batterifronten

Der er ikke meget, der er værre end at løbe tør for strøm på farten. Derfor arbejder tech-virksomheder konstant på at forbedre batterilevetiden på deres produkter, så du ikke behøver bekymre dig om manglende strøm. Dét gælder naturligvis også hos Apple.

Med iPhone 14 får du et endnu større og bedre batteri end nogensinde set i en iPhone. Den kan holde strøm i op til 80 timer, så du helt roligt kan tage både på arbejde og videre ud i byen med din iPhone 14 i hånden. Du risikerer næppe, at din iPhone 14 pludselig går død, så du ikke kan bruge Apple Pay eller finde dit pendlerkort på telefonen.

At batteriet er større i den nyeste iPhone, betyder også, at den designmæssigt er en lille smule tykkere, end vi er vant til. Det er dog næppe noget, der får den store betydning for dig, da der fortsat er tale om en virkelig sleek smartphone i et stilrent, elegant design.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.