Annoncørbetalt indhold

Fordele ved omvendt forældrekøb

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er ikke længere kun forældre der køber boliger til deres børn, men nu ses der også en stigende tendens til at børnene køber en bolig til deres forældre – altså den omvendte verden. Der er som med forældrekøb nogle fordele og ulemper der er vigtige at kende til ved et omvendt forældrekøb.


Annonce

Det omvendte forældrekøb gør det lettere for folkepensionister

Når livets gang laver væsentlige ændringer i tilværelsen og økonomien, så er det godt at kende til de muligheder der er i Danmark for at gøre det mest smarte for alle parter. Ofte ser man at forældre investerer i en ejendom i de større byer i Danmark, så deres børn kan få et sted at bo som samtidig er til at betale sig fra i husleje under f.eks. studietiden.

Ved omvendt forældrekøb er det ikke længere forældrene der køber ejendomme til børnene, men i stedet børnene der køber en ejendom til forældrene. Det kan foregå på flere måder men har den store fordel at hjælpe forældre der rammes af en stram økonomi, når folkepensionen bliver den primære indtægtskilde.


Der findes flere måder at foretage omvendt forældrekøb på

Det er ikke nogen hemmelighed at de danske folkepensionister ikke har penge at rutte med og derfor er der også i mange virksomheder lavet det der kaldes rabat til studerende og pensionister. Når der ikke er så mange penge at gøre med som folkepensionist, så kan det også pludselig spænde ben i forhold til at finde økonomi til et fast sted at bo, men ligesom børnene har kunne betale en lidt mindre i leje i deres forældres ejendomme, så kan man også udleje billigere til forældrene.

Der er en række fordele der gør sig gældende i Danmark når du lejer, som du ikke vil kunne drage nogen nytte af som lejer. Det er derfor ikke helt tosset at sætte forældrene på deres hus som lejer og i stedet overdrage ejerskabet til børnene.


Mulighed for at få mere ud af den forskudsarv der måske har været på tale i forvejen

Når man overdrager et hus til børnene, må man i dag sælge huset til 20% under den offentlige ejendomsvurdering. Den offentlige ejendomsvurdering ligger i manges tilfælde væsentligt under den reelle salgspris og der kan derfor være mange penge der kan skæres af i en evt. forskudsarv.

Herefter vil forældrene kunne få støtte til den månedlige husleje som pensionister af staten og det kan derfor godt hænge sammen for de fleste familier at se på omvendt forældrekøb, på trods af at der selvfølgelig er udgifter til realkreditlån og andet der skal dækkes for børnene, når de erhverver sig et hus.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.