Annonce
Politik

Flere kendisser rykker ind på rådhuset

Tidligere professionel cykelrytter og sportsdirektør Brian Holm (K) er blevet genvalgt. Han får nu selskab i kommunalbestyrelsen af to andre kendte, nemlig tidligere drabschef ved Rejseholdet, Bent Isager-Nielsen, og sognepræst Michael Wagner Molin Brautsch, som også stillede op for De Konservative. Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix

Fra det nye år vil tre pladser i kommunalbestyrelsen på Frederiksberg være besat af navne, som er kendt fra blandt andet tv. Tidligere professionel cykelrytter og sportsdirektør, Brian Holm, var med sine 1135 stemmer den konservative kandidat, der fik tredje flest personlige stemmer, kun overhalet af Simon Aggesen og Laura Lindahl. Brian Holm beholder dermed sin plads i kommunalbestyrelsen.

Han får selskab af tidligere drabschef ved Rejseholdet, Bent Isager-Nielsen, der også stillede op for De Konservative, og som høstede 1049 personlige stemmer. Han er meget glad og overrasket over de mange personlige stemmer.

Drabschef på rådhuset

- Jeg har boet på Frederiksberg siden 1979 og er et kendt ansigt på Frederiksberg, og det, tror jeg, er en god ting, når det er noget godt, man er kendt for. En del har nok stemt på mig, fordi de ønsker en tryg by, og det er jo også naturligt for mig at have fokus på med min baggrund som drabschef ved Rejseholdet, siger han og tilføjer:

- Jeg vil gerne arbejde for, at vi bevarer vores lokale politistation og at holde banderne ude af byen. Men tryghed er jo mange ting, det handler også om indretning af byrummet og belysning, ligesom det handler om, at det skal være trygt at blive ældre på Frederiksberg. Jeg ser meget frem til at blive en del af kommunalbestyrelsen og det samarbejde, der venter.

Sidst, men ikke mindst, er sognepræst ved Frederiksberg Kirke og Frederiksberg Slotskirke, Michael Wagner Molin Brautsch, kendt fra tv-programmet 'Gift ved første blik', blevet valgt ind for De Konservative. Han fik 491 personlige stemmer ved valget.Annonce
Narko

Pakkeshop på Frederiksberg fungerede som narko-bule - kilovis af stoffer blev sendt til udlandet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Politik

Overblik: Så er formandsposterne fordelt

Politik

Aggesen raser over Vindfeldt: Vi er blevet mødt af lukkede døre og hold kæft-bolsjer

Byliv

Månedens Buket: Nabila forkæler sine naboer med hjemmelavet mad og masser af omsorg

Byliv

Dagens låge: FrederiksbergLIV's julekalender

Skuddrab på uskyldig mand under bandekonflikt: Først 26 måneder efter kommer sagen for retten

Gratis koncert til alle

Dårlige corona-nyheder, men sådan må det være: Ikke flere publikummer til Hjalmer-koncert torsdag

Samfund

Vindfeldt om svigt på handicapområdet: - Det skal være lettere at få hjælp på Frederiksberg

Byudvikling

Søndermarkskolen får ny gymnastiksal - og den er ikke som de andre

Politikere vil have en forklaring: Utrygt og bekymrende, at Forsvaret ikke delte viden om PFAS-forureninger

90 års fødselsdag

Se med på torsdag på frederiksbergLIV.dk: Lokale musikere varmer op for Hjalmer

Debat

Valganalyse: Chefredaktøren tager helt fejl

Debat

S: Farten skal ned på Frederiksberg!

Annonce