Annonce
byliv

Event: Vin- og ginsmagning hos Vespa vin

Vespa vin, autentisk kælderbutik. Foto: Malue Henriksen
Vinsmagning: Så er det nu du har mulighed for at forkæle dig selv med lidt gode druer og gin fra Vespa vin på Frederiksberg

Trænger du til at komme ud og opleve noget nyt, forkæle dine smagssanser og nyde at sommeren står for døren?

Så skal du helt sikkert tage et smut forbi Vespa vin, der i samarbejde med FrederiksbergLIV inviterer til vin- og ginsmagning i den hyggelige kælderbutik i Frederiksbergs gader.

Her har du mulighed for at smage lidt lækkert egenimporteret rosé og hvidvin samt gin fra den danske producent Wild Distillery på Bornholm.

Annonce

Der vil være mulighed for at opholde sig udenfor, men du kan også komme ned i butikken og sidde og nyde et glas. Når du træder ned i den lille kælderbutik, vil du møde et kæmpe udvalg af vin fra otte forskellige lande, gin, portvin og danske special øl. Alt er nøje udvalgt af indehaveren Hans Christoffersen selv.

Vespa vin er en autentisk, charmerende og hyggelig vinforretning, der med sit store udvalg og egenimport kan tilbyde vin til alle lejligheder. Hans Christoffersen har en enorm viden og passion for vin, og kan til enhver tid guide dig i, hvilke vin der passer bedst til netop dit behov.

Kom frisk

Og hvornår løber hele eventet så af stablen?

Hele herligheden foregår lørdag den 19. juni fra klokken 12.00-15.00 på Langelandsvej 45, Frederiksberg, så sæt kryds i kalenderen allerede nu.

Så tøv ikke, tag naboen, svigerfamilien, vennerne eller kollegaen under armen, og mød op til et hyggeligt event med gratis smagsprøver og god stemning.

Vi ses den 19. juni, sammen skaber vi mere LIV, fællesskab og begejstring på Frederiksberg.

Der er taget forbehold for coronarestriktioner - husk mundbind hvis du vil kigge ned i butikken, og coronapas hvis du vil sidde indenfor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

S: Nu skal børnehavealderen hæves

Alarm 112

Kvinde får konfiskeret bil, selvom det var hendes kæreste, der kørte vanvidskørsel i den  

Annonce