Annoncørbetalt indhold

Er Restylane noget for dig?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvorfor bør du prøve restylane? Restylane var en af de første fillers, der optrådte på markedet. Derudover er det den første filler, som er blevet FDA godkendt i USA. Filleren består af hyaluronsyre, som er et form for sukkerstof, der i forvejen findes naturligt i huden. I takt med, at man bliver ældre, falder mængden af hyaluronsyre i huden, og dette har nogle indvirkninger på hudens udseende. Ved at behandle med restylane gøres det muligt at genskabe et naturligt udseende, idet man gennem denne behandling genopbygger hudens volume og fugt. Hvis dette lyder som noget for dig, kan du med fordel læse med her.


Annonce

Retouch Clinic tilbyder behandlinger med restylane 

Hos Retouch Clinic kan du få tilbudt en behandling med Restylane. Klinikken er beliggende i hjertet af København, nemlig på Kongens Nytorv, og det er en eksklusiv klinik, der tilbyder æstetiske behandlinger til både mænd og kvinder i alle aldersgrupper. Deres kompetente behandlere har branchens længste erfaring, og de bestræber sig på konstant at forbedre og fornye sig gennem kurser hos de førende og bedste læger. Hvis du er interesseret i at prøve Restylane København, kan du med fordel besøge Retouch Clinic.


Hvad kan restylane gøre for dig?

Hvis du undrer dig over, hvad restylane kan bidrage med for at optimere huden i dit ansigt, så er du ikke alene. Der er mange, der stiller spørgsmålstegn ved, om det hjælper, og hvordan en behandling med restylane vil komme til at se ud. Faktisk kan behandlingen bidrage med en række ting, som du med garanti vil blive glad for. Alle kender netop til irritationen over, at man med alderen får fine linjer og rynker, mørke rander under øjnene, osv. Alt dette kan en behandling med restylane afhjælpe. Ved at få foretaget denne behandling kan du blandt andet få mindsket dine rynker, mørke rander, og du kan ydermere få fyldigere læber. Derudover kan det anvendes til at markere dine kindben og kæbelinje, samt til at korrigere dybe ar, en vigende hage og indsunkne tindinger. Restylane bidrager til at skabe vitalitet, fugt og glød til huden.


Besøg Retouch Clinics hjemmeside 

Hvis er interesseret i at læse flere informationer om restylane og dets virkning, kan du med fordel besøge klinikkens hjemmeside. Her kan du blandt andet læse meget mere om de forskellige produkter med restylane, og hvad de hver især kan bidrage med. Desuden kan du se før og efter billeder på kunder, der har fået behandling med restylane. Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du også finde deres kontaktoplysninger, og så er det helt frit for dig at ringe og spørge ind til deres udbud af behandlinger.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.