Annoncørbetalt indhold

Er billig champagne lig med dårlig champagne?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der skal ingen tvivl herske om, at der er stor forskel på champagne. Derfor vil du også opleve, at det ikke er al champagne, der falder i din smag. Det er der dog intet problem ved, da det heller ikke er al rød- eller hvidvin, der falder i din smag.

Rigtig mange tror, at det er prisen, der er afgørende, når man skal købe champagne. Det er dog slet ikke tilfældet. På lige fod med alle andre typer vin, er det dine egne præferencer, der skal afgøre, hvilken champagne du ender med at købe.

Annonce

Prisen har ikke betydning for smagen

I og med, at der er mange, der tror, at prisen har betydning for, hvordan en champagne smager, så er der også mange, der tror, at billig champagne smager dårligt. Sådan forholder det sig dog slet ikke, da det ikke er prisen, der afgør smagen.

Det vil sige, at du sagtens kan finde en god champagne, der falder i din smag, uden at skulle bruge en formue på den. Hvad man betragter som billigt, er dog forskelligt fra person til person, men det er værd at huske på, at champagne er en af de dyrere typer vin.

Stor forskel på præferencer

Det er ikke muligt at pege på en bestemt champagne, og sige, at den er god. Det er der flere grunde til, men det handler dog især om, at der er stor forskel på folks præferencer. Derfor er der også forskel på, hvad folk betragter som værende en god champagne.

Det kan derfor heller ikke udelukkes, at du er nødt til at betale en vis sum penge, for at få fat i en champagne, du synes er god. Omvendt kan det også sagtens være, at det er en af de helt billige champagner, der synes at harmonere bedst med dine smagspræferencer.

Vælg champagne ud fra disse betegnelser

Når du går på jagt efter en champagne, er der flere ting, der skal være i fokus. Du skal blandt andet overveje, hvad du skal servere den til, hvad anledning er m.m.

Derudover bør du dog vælge med afsæt i betegnelserne herunder, da de hjælper dig med at angive, om en given champagne sød, tør e.l. Sørger du for at vælge ud fra disse, er der derfor bedre chancer for, at du træffer et godt valg:

·     Demi Sec: Halvsød

·     Demi Doux: Sød

·     Doux: Meget sød

·     Sec: Halvtør

·     Ekstra Sec eller Tres Sec: Tør

·     Brut: Tør

·     Ekstra Brut: Meget tør

·     Ultra Brut: Ekstrem tør

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.