Annoncørbetalt indhold

En håndmixer er svær at undvære

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er ret ofte, at du har brug for at røre nogle ingredienser sammen, når du laver mad eller bager. Til det er en håndmixer uovertruffen. De fleste varianter er udstyret med et par piskeris, og nogle har også et par dejkroge med i pakken. Med disse to par er du rigtig godt dækket ind, når der skal røres og/eller piskes.

Når du skal tilberede mad, kager eller lignende, så er det virkelig bekvemt at overlade tjansen med at piske eller røre til et elektrisk apparat. En håndmixer sparer dig for meget tid og besvær. Derfor er der også sådan en i de fleste hjem. I mange køkkener er der ikke brug for andre køkkenmaskiner end sådan en.

Annonce

Den traditionelle håndmixer

”De håndmixere, der findes på markedet lige nu, adskiller sig ikke så meget fra hinanden,” fortæller Ida Anette Aa Bundgaard, der er medejer af Hvidevareshoppen.dk. Mens hun viser mig det brede udvalg af håndmixere på lageret, så tilføjer hun: ”Som man kan se, så ligner de hinanden ret meget designmæssigt. De har et solidt håndtag og et par udtag til piskeris eller dejkroge. Sådan har en håndmixer set ud igennem generationer,” siger hun med et smil.

”Til forskel fra de første modeller, der kom på markedet engang i midten af det forrige århundrede, så har indmaden udviklet sig mere end det ydre,” forklarer hun videre. ”Motoren er blevet markant stærkere, og støjniveauet er tilsvarende blevet lavere. Det betyder, at det var en lidt mere langsommelig og larmende affære at bruge håndholdte røremaskiner dengang. I hvert fald sammenlignet med nutidens modeller, der er langt mere effektive og langt mindre støjende,” slutter hun.

Den moderne håndmixer

Som Ida Anette Aa Bundgaard forklarede, så er de moderne håndmixere mere energibesparende og mere effektive end de tidligere generationer. Der er stadig et par piskeris og et par dejkroge – ligesom dengang. Men nogle håndmixere er også udstyret med andre funktioner.

Der kan for eksempel medfølge en stavblender, et rivejern, en minihakker eller lignende som ekstraudstyr. Det er vældig smart. I nogle husholdninger er det rigeligt med en multi-håndmixer. Den kan klare de fleste opgaver, og så fylder den ikke ret meget i køkkenet.

Der er mange gode grunde til, at en håndmixer er en af de mest populære køkkenmaskiner. Den er lille, den er nem at bruge, den er nem at rengøre – og så er dens prisniveau overkommeligt. Kig forbi Hvidevareshoppen.dk og find inspiration til, hvor meget du i grunden kan bruge en håndmikser til.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.