Annonce
Byliv

Efter voldsom cykelulykke: Nu efterlyser Natasja manden, der hjalp hende

Natasja Brøns havde så mange smerter, at hun ikke havde overskud til at sige ordentligt tak for hjælpen til manden, der hjalp hende til akutmodtagelsen. Derfor håber hun, at han vil se efterlysningen i FrederiksbergLIV. Privatfoto
I mandags væltede Natasja Brøns på sin cykel på Godthåbsvej og kom slemt til skade. Nu efterlyser hun manden, der hjalp hende med at komme på akutmodtagelsen.

Lidt før klokken ni mandag morgen er 33-årige Natasja Brøns på vej på arbejde, da hun mærker, at noget kommer ind i cyklens forhjul. Inden hun kan nå at gøre noget, bremser hjulet, og Natasja bliver slynget ud over styret.

- Det går så hurtigt, pludselig ligger jeg på cykelstien. Jeg lander på en virkelig mærkelig måde, på maven med armene krydset henover brystkassen. Jeg kan slet ikke bevæge mig, det gør så ondt i mine arme og i min brystkasse, fortæller Natasja.

Mennesker kommer til

Ulykken sker ved Netto på Godthåbsvej, tæt på krydset ved Nordre Fasanvej, og da hun råber på hjælp, kommer mange mennesker til.

- Jeg græder, det gør virkelig ondt. Så er der én, der ringer til alarmcentralen. De bliver enige om at vende mig rundt, og så får de mig halvt båret, halvt slæbt ind på fortovet, hvor jeg taler med en fra alarmcentralen. Her får jeg at vide, at en ambulance først vil kunne være fremme om tre kvarter, så de spørger, om jeg selv kan komme frem til akutmodtagelsen på Frederiksberg Hospital, som ikke ligger langt derfra, fortæller Natasja.

De bliver enige om at vende mig rundt, og så får de mig halvt båret, halvt slæbt ind på fortovet, hvor jeg taler med en fra alarmcentralen.

Natasja Brøns

Hun bliver opfordret til at prøve at rejse sig, og hun får en flaske vand. Mens hun sidder og prøve at sunde sig lidt, tilbyder en ung mand med barnesæde foran på cyklen at hjælpe hende over til akutmodtagelsen.

Annonce

Skaber tryghed

- Han vil virkelig gerne hjælpe og siger 'det kan vi godt, det er lige hernede', og han får motiveret mig til at komme op at stå. Jeg finder ud af, at jeg godt kan gå lige så forsigtigt, hvis jeg støtter mig til hans cykel, og det tager under fem minutter at gå derhen, siger Natasja, der er utrolig glad for, at han ville tage sig tid til at hjælpe hende.

- Det er bare trygt, at han er der, når jeg nu ikke har nogen pårørende i nærheden, og han er meget rolig og tryghedsskabende. Vi skilles, da jeg kommer frem og venter på at komme ind til undersøgelse. Jeg har så mange smerter, at jeg ikke kan fokusere på at sige tak for hjælpen. Derfor efterlyser jeg ham nu - jeg vil gerne sige ordentligt tak, siger Natasja, der viste sig at have brækket en knogle i albueleddet.

Hvis du er ham, der hjalp Natasja med at komme til akutmodtagelsen på Frederiksberg Hospital, vil vi meget gerne høre fra dig på julie@frederiksbergliv.dk. Så sætter vi dig i kontakt med Natasja.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Børn

Vuggestue lever i støjhelvede: - Vi kan ikke føre en samtale indenfor, selvom dørene er lukkede

Alarm 112

Anklage: Beruset hjemmehjælper svigtede iltpatient

Kultur

Forfatter Anders Bodelsen er død

Debat

Hvorfor bruger kommunen penge på løberuter i stedet for vores sikkerhed?

Debat

Narko på Frederiksberg – hvor stort er problemet?

Debat

Er Enhedslistens mulige indflydelse virkelig K's eneste våben i valgkampen?

Debat

Konservative bør forholde sig til virkeligheden i daginstitutionerne

Byliv

Ny café åbner på kendt hjørne: Her kan du få en bid af livet på landet

Debat

Kære konservative: Fortæl hvad I vil gøre for borgerne frem for skræmmekampagner

112

Mistænkelig adfærd vakte opsigt: To anholdt for heroin-salg på Frederiksberg

Nyhed

Nyt medie på Frederiksberg ser dagens lys

Kultur

Nu åbner STORM – Danmarks første museum for humor og satire

Annonce