Annoncørbetalt indhold

Drøm dig væk med en Hästens seng

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi er blevet sunget i søvn med velkendte børnemelodier. Vi er kravlet ind til mor eller far, når de onde drømme har synes for virkelige. Vi er kommet over sygdommen i sengen. Måske har vi endda delt seng med en kær for første gang. Sengen er omdrejningspunktet for vores tilværelse. Det er her, vi får hvile og lader op til hverdagens stress og jag – og hvis vi ikke får nok søvn, kan det mærkes på krop og sjæl. Mange opfatter sengen som et sted, hvor man blot skal gøre kort ophold om natten, inden livet igen skal leves aktivt og i fart. Valget af seng er dog meget vigtigere, end vi går og tror. Sengen danner nemlig grundlag for vores videre liv. Hvis vi ikke får nok hvile over en længere periode, bliver vores immunforsvar nemlig svækket, lige såvel som hjernen og kroppen bliver usund og skadet med tiden. Det kan derfor godt betale sig at investere i en ordentlig seng, der giver de rette muligheder for at få en god nats søvn, så du kun behøver at lægge dig ned.


Annonce

En søvnoplevelse ud over det sædvanlige

I mere end 150 år har Hästens arbejdet på at styrke menneskers nattesøvn i kraft af deres kvalitetssenge. Ud fra undersøgelser af krop og søvn har de længe arbejdet på at give den bedste søvnoplevelse til deres kunder – et mål, som i den grad er blevet opnået. Med en Hästens seng får du nemlig en eksklusiv sovemulighed, som er udarbejdet af professionelle og kvalificerede håndværkere. For at sikre holdbarheden og kvaliteten er Hästens senge lavet af fine naturmaterialer såsom uld, hør, bomuld og fyrretræ. Ud over disse materialer indeholder Hästens senge også krølhår. Krølhår har mange funktioner og bidrager både til sengens fjedersystem, såvel som materialet har sit helt eget ventilationssystem. Det betyder, at du får ekstra støtte i madrassen og samtidig kan få en uforstyrret nattesøvn uden at blive overophedet. Alle materialerne i en Hästens seng er produceret bæredygtigt og med omtanke for naturen såvel som miljøet. Som resultat går du ikke blot i seng med visheden om, at du kan få en god nattesøvn: Du går også i seng med en tryg viden om, at din seng en dag vil blive genbrugt og vende tilbage som et bidrag til naturen, hvor materialerne kommer fra.


Prøv en Hästens seng og mærk forskellen

Senge fra Hästens bidrager således til gode søvnoplevelser uden behov for piller, beroligende musik eller lignende. Det eneste, du skal gøre, er at lade dig opsluge af madrassens bløde konstruktion. En Hästens seng skaber nemlig unikke forudsætninger for din nattesøvn og er en god investering, hvis du ønsker et mere harmonisk liv, hvor du kan sprudle frem med fuld energi. Du kan se og høre meget mere om Hästens hos Anton Dam – En møbelforretning med et stort udvalg af Hästens senge

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.