Annonce
Debat

DF: Selvfølgelig skal Frederiksberg ikke tage imod flere afghanere

Dansk Folkepartis Peter Skaarup og Eva Bechmann mener ikke, at Frederiksberg skal tage imod nye afghanske flygtninge. Foto: Sarah Christine Nørgaard/Ritzau Scanpix

Debat: Som det er partiets vane har Radikale Venstre gjort sig til moralsk overdommer for, hvordan vi her i Danmark bør forholde os til de store mængder afghanere, der nu søger mod vort land.

Normalt bliver kursen udstukket fra elfenbenstårnet på Christiansborg, men denne gang kommer initiativet fra rådmand Lone Loklindt (R), der mener, at Frederiksberg Kommune frivilligt skal tage imod 500 afghanere.

I Dansk Folkeparti siger vi skarpt nej tak til denne idé. Lone Loklindt mener, at Frederiksberg Kommune har gode erfaringer med at tage sig af flygtninge, men kan ikke svinge sig selv op til at nævne nogle eksempler på dette.

Annonce

Hvis De Radikale får magt, som de har agt på Frederiksberg, kan byen hurtigt ende med at blive et nyt Brøndby Strand eller Tingbjerg.

Peter Skaarup (DF) og Eva Bechmann (DF)

Dertil kommer at vi trods kommunens fortjente ry som pæn og ordentlig, allerede har flere socialt belastede boligområder at tage os af plus visse udfordringer med kriminelle bander samt vanvidskørsel. Derfor har vi ikke brug for at tilføje yderligere et ved at bringe 500 afghanere til byen.

Det er ingen hemmelighed, at venstrefløjen efterhånden øjner muligheden for at kapre Frederiksberg og omdanne bydelen til en kopi af det omkringliggende København. I det her tilfælde burde de dog måske have sig for øje, hvordan integrationen spænder af i dele af hovedstaden, og huske at det er de borgerlige, der har gjort Frederiksberg Kommune til én af landets mest velfungerende.

Hvis De Radikale får magt, som de har agt på Frederiksberg, kan byen hurtigt ende med at blive et nyt Brøndby Strand eller Tingbjerg. Den udvi kling kan man modarbejde ved at stemme på Dansk Folkeparti til kommunalvalget 16. november.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Børn

Vuggestue lever i støjhelvede: - Vi kan ikke føre en samtale indenfor, selvom dørene er lukkede

Alarm 112

Anklage: Beruset hjemmehjælper svigtede iltpatient

Kultur

Forfatter Anders Bodelsen er død

Debat

Hvorfor bruger kommunen penge på løberuter i stedet for vores sikkerhed?

Debat

Narko på Frederiksberg – hvor stort er problemet?

Debat

Er Enhedslistens mulige indflydelse virkelig K's eneste våben i valgkampen?

Debat

Konservative bør forholde sig til virkeligheden i daginstitutionerne

Byliv

Ny café åbner på kendt hjørne: Her kan du få en bid af livet på landet

Debat

Kære konservative: Fortæl hvad I vil gøre for borgerne frem for skræmmekampagner

112

Mistænkelig adfærd vakte opsigt: To anholdt for heroin-salg på Frederiksberg

Nyhed

Nyt medie på Frederiksberg ser dagens lys

Kultur

Nu åbner STORM – Danmarks første museum for humor og satire

Annonce