Annonce
Byens Bedste LIV

Skal du have drinks med vennerne? Hoteller inviterer københavnerne indenfor

Zoku Copenhagen Hotel åbnede i starten af maj og henvender sig til digitale nomader, freelancere og remote workers. Her er lagt op til kreativt arbejde, socialt samvær og rooftop events som hovedstadens andre beboere også gerne må tage del i. Foto: Sine Bindslev Caspersen.
Nye venner, rooftop bar og kreativ leg med Lego er, hvad du kan forvente når du gæster Hotel Zoku Copenhagen, som for nylig åbnede på Amager, og som også inviterer lokale indenfor.

GUIDE: Når vi skal på ud at spise eller have en drink med vennerne, er det måske ikke hovedstadens hoteller, som er den første indskydelse. Men byens hoteller inviterer i højere og højere grad også københavnerne indenfor.

Det er det forholdsvis nyåbnede Hotel Zoku Copenhagen på Amagerfælledvej 108 på Amager et eksempel på.

Alle er nemlig velkomne til at anvende fællesområderne til arbejde, bestille mad fra restauranten eller benytte den store tagterrasse, som er fyldt med planter, små bassiner, hængekøjer og kulørte lamper.

Annonce

- Vi vil gerne lære danskerne, at det er okay at hænge ud på et hotel og at vores rooftop og arbejdsrum er tilgængeligt for alle, fortæller Jimmi Mortensen fra Zoku Copenhagen.

For at tiltrække flere af byens borgere til hotellets øverste etage, har Zoku en fyldt eventkalender med gin-torsdage, kitchen take overs med udefrakommende lokale kokke, rooftop jazz session og yoga-brunch.

Et hjem uden for hjemmet

Zoku Copenhagen har ingen officiel reception, men derimod en stor stue og kreativt arbejdsrum med kaffe- og cocktail bar, som ligger op til socialt samvær og samtaler. Og da jeg ankommer til Zoku, møder jeg som det første en smilende fyr i blå skjorte, der tiltaler mig med venskabelig jargon.

Zoku er det japanske ord for familie, stamme eller klan, hvilket forklarer den venlige og familiære velkomst fra én af Zokus personlige sidekicks. En 'sidekick' er dine ven og hjælpende hånd under et ophold hos Zoku, og erstatter den velkendte receptionisten med professionel distance.

Hotellet er en del af en hollandsk hotelkæde, hvis koncept kaldes 'home away from home'. Her er tale om en hjemme-kontorhybrid målrettet digitale nomader, freelancere og remote workers, der gør det nemmere for forretningsrejsende at bo og arbejde globalt.

Zoku Copenhagen er udviklet i samarbejde med tegnestuen Concrete, og derfor er fællesområdet og mødelokalerne på øverste etage indrettet kreativt og legende med Post-it’s, farverige tuscher og Lego klodser til fri afbenyttelse, så fantasien frit kan flyde.

Annonce
Sport

Chris Anker Sørensen er omkommet efter trafikulykke i Belgien

Frederiksberg

Tirsdagens coronatal: Nu er 74 procent af befolkningen færdigvaccineret

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sundhed

Det var ikke længe: PCR-testcenter flytter efter en uge

Byudvikling

Helle, Bodil og Lis: Otte pladser på Frederiksberg opkaldes efter markante kvinder

Debat

- Jeg har oplevet, at der er blevet sagt undskyld, hvis debatten er blevet for hed

Danmark

Hele familien gik ned med corona - femårige Nellie blev ramt af sjælden efterve

Debat

Kaotiske trafikale forhold på Thorvaldsensvej

Sundhed

Seksuel sundhed: Nyt tilbud opsøger unge på Frederiksberg

Trafik

Nødvendigt asfaltarbejde på Bispeengbuen: Det betyder det for dig

Byliv

Takeaway-bude ignorerer standsning forbudt-skilt: - De slår praktisk talt lejr på Sylows Allé

Byens Bedste LIV

- Når man hænger en kæmpe diskokugle op i loftet er stemningen ligesom lagt

Debat

Vil have data om hastighedsgrænser på bordet: - Det går ikke med mavefornemmelser

Kendt på Frederiksberg

Henrik Prip: Der er en særlig ø-stemning på Frederiksberg

Debat

Giv os et kunstnerisk campus på Hospitalsgrunden

Annonce