Annonce
Debat

Det er borgerne, der er dommerne i borgerundersøgelsen

Medlem af Frederiksberg Kommunalbestyrelse Fasael Rehman (K). Pr-foto

Debat: På Frederiksbergliv.dk 1. oktober skriver Bitten Vivi Jensen (liste J), at hun stiller sig kritisk over for borgerundersøgelsen og fremkommer med grove og urigtige anklager om valgpropaganda, inhabilitet og manglende validitet.

Jeg kan ikke undgå at spørge om Bitten Vivi Jensen ville have været lige så kritisk og mistroisk, hvis resultatet var et andet, og borgernes tilfredshed ikke var så høj?

Analyseinstituttet Megafon er kendt for både høj kvalitet og troværdighed. Metoden giver en høj grad af repræsentativitet og statistisk sikkerhed i den undersøgelse, som kommunalbestyrelsen har igangsat når de kombinerer e-boks, fysisk brev og telefonopringning.

I stedet for at udskyde målingen til når ”alt bliver normalt igen”, kan det ses som ret modigt, når man tør tage temperaturen hos borgerne til trods for coronapandemien og de store forandringer, som den har medført.

Fasael Rehman (K)

Formålet er at måle borgernes tilfredshed med den kommunale service, det gøres hvert andet år og begyndte tilbage i 1998. Fagudvalgene har behandlet spørgerammen, givet nye input til forbedring, tilføjet nye temaer og godkendt den forud for undersøgelsen. Men den står ikke alene, da vi både har bruger- og borgerundersøgelser.

Annonce

I stedet for at udskyde målingen til når "alt bliver normalt igen", kan det ses som ret modigt, når man tør tage temperaturen hos borgerne til trods for coronapandemien og de store forandringer, som den har medført.

Formålet er at nuancere det grundlag, vi skal træffe beslutninger på i fremtiden. Vi bruger også indsigter fra brugerundersøgelser samt mange andre eksterne datakilder til at handle på tendenser. Det er både ordentligt, ansvarligt og klogt.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Børn

Vuggestue lever i støjhelvede: - Vi kan ikke føre en samtale indenfor, selvom dørene er lukkede

Alarm 112

Anklage: Beruset hjemmehjælper svigtede iltpatient

Kultur

Forfatter Anders Bodelsen er død

Debat

Hvorfor bruger kommunen penge på løberuter i stedet for vores sikkerhed?

Debat

Narko på Frederiksberg – hvor stort er problemet?

Debat

Er Enhedslistens mulige indflydelse virkelig K's eneste våben i valgkampen?

Debat

Konservative bør forholde sig til virkeligheden i daginstitutionerne

Byliv

Ny café åbner på kendt hjørne: Her kan du få en bid af livet på landet

Debat

Kære konservative: Fortæl hvad I vil gøre for borgerne frem for skræmmekampagner

112

Mistænkelig adfærd vakte opsigt: To anholdt for heroin-salg på Frederiksberg

Nyhed

Nyt medie på Frederiksberg ser dagens lys

Kultur

Nu åbner STORM – Danmarks første museum for humor og satire

Annonce