Annoncørbetalt indhold

Derfor bør du udstille dine varer i glasmontrer

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er altid rart at kunne udstille dine produkter bag glas, hvad end vi taler bag glasruden i butikkens udstillingsvindue eller i en glasmontre eller glasdisk. For dels kan du gennem klart glas vise varerne, som de nu engang ser ud, uden at de er udsat for berøring fra andre end personalet (hvilket ønskes ved bagværk). Dels er glas hygiejnisk, da det er en uorganisk og (i udgangspunktet) uporøs overflade.

Er en montre forsynet med hjul? Mobile montrer er nyttige

Annonce

Er du på jagt efter glasmontre, hvad kan du så have med i dine overvejelser, når du ønsker at finde den rette? Fx om montren er mobil – altså om den har hjul, så den nemt flyttes. Flytter du hele tiden rundt på montren, så vil det nok bare forvirre og irritere dine kunder. Men når fx en ny kollektion lanceres, så skal glasmontren måske gives en mindre eller mere fremtrædende placering i butikken.

Skaf et udstillingsskab med indbygget lys

Er der indbygget lys i en glasmontre eller et udstillingsskab? Det er noget andet, som du kan have for øje. For når du vælger at udstille noget i et særligt skab, skal det helst fremstå flot. Belysningen er derfor vigtig, og måske stoler du ikke på, loftslampernes skær kan løfte opgaven. Med en montre med indbygget lys, der af farve lidt ligner dagslysets kølige klarhed, får du det bedste frem i varerne.

Skal du vælge cylindriske eller kasseformede glasmontrer?

Glasmontre kan du få i forskellige former, hvor nogle er cylindriske, mens andre har firkantet bund og top. Det siger sig selv, at de firkantede er oplagte at vælge, hvis du nu leder efter montrer at stille ovre i et hjørne eller op ad vægge. Omvendt er de cylindriske oplagte at placere midt i rummet, hvor de byder ind med et harmonisk udtryk. Så placering har meget at skulle have sagt for valg af montre.

Sørg for, der er en rød tråd i butikkens indretning

Selvfølgelig er der intet til hinder for, at du udvælger lidt forskelligt, hvad montrer angår. Bare du ikke placerer montrer med vidt forskelligt udseende klos op ad hinanden – det ville stride ret heftigt imod den designmæssige grundsætning at give en butiks indre et genkendeligt udseende. Når du bare iagttager dette, er det svært at komme galt af sted med udstilling af varer via bl.a. glasmontrer.

Hvilke montrer findes på markedet? Se forskellige typer montre, skabe mv. hos en forhandler.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.