Annoncørbetalt indhold

Deltag i auktioner - både fysisk og online

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du på udkig efter en ny cykel, en bestemt antikvitet eller måske et armbåndsur mere til samlingen, så kan det være en idé at kigge efter auktioner, enten fysisk eller online. På den måde kan du både købe og i øvrigt også sælge på en nem og måde, hvor auktionshuset klarer det meste for dig.


Annonce

Sådan kommer man i gang

Er du interesseret i at købe eller sælge på auktion, så er der både mulighed for at gøre det fysisk og online. Campen Auktioner holder både online og fysiske auktioner, hvor du kan købe og sælge alt fra store maskiner til antikke møbler. På hjemmesiden kan du oprette dig som byder, og derefter komme i gang med at finde spændende auktioner at deltage i. Om det er fra sofaen ved din computer, eller ved at møde op til auktionerne.


Online auktioner

Ved netauktioner kan man give et maksbud på en vare, og så vil siden selv byde op, indtil maksbuddet er nået. Man behøver altså ikke at sidde og følge med online hele tiden, for at byde med, men behøver blot at følge med til sidst, hvor der ofte kommer mange bud. Den sidste halve time af auktionen, kan man følge med via live opdateringer, og gives der bud i sidste øjeblik, så vil budrunden blive forlænget med et par minutter. Hvis du vinder budrunden, får du en faktura tilsendt med oplysning om, hvor og hvornår du kan afhente varen. Alle kan sælge en vare på en auktion, man skal blot indlevere varen, og så vurderes det, om varen er i orden, samt hvilken auktion den skal sættes på. Campen Auktioner opkøber også dødsboer eller konkurser, så det er der også mulighed for at sælge, hvis det er relevant.


Fysiske auktioner

Har du lyst til at deltage i en fysisk auktion, skal du først og fremmest have et bydernummer, hvilket du kan købe på Campen Auktioners hjemmeside, eller på stedet hvor auktionen afholdes. Her styres auktionen af en auktionarius, som angiver hvad næste bud er, samt hvornår budrunden er slut, hvilket sker når hammeren falder. Man kan også vælge at give et forhåndsbud, hvis man fx. ikke har mulighed for at deltage i den fysiske auktion. I dette tilfælde vil auktionarius give bud på dine vegne, indtil maksimumbuddet er nået. Det er dog altid byderen i salen, som har første ret, hvis der bliver budt det samme beløb. Det vil sige, at hvis du har givet et forhåndsbud på 4000 kr, og det samme bud bliver givet af en byder, som er til stede i salen, så vil byderen i salen vinde budrunden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.