Annoncørbetalt indhold

Brug tid på at vælge den rette belysning og skab et ordentligt indeklima

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Mange tænker ikke over, hvordan deres lamper står, og hvor meget lys der kommer fra dem. Så længe de vigtigste dele af deres hjem bliver lyst op, er de tilfredse med det. Men hvis deres hjem blev lyst op ordentligt, ville de tydeligt kunne se forskellen, og de ville helt sikkert føle, at deres hjem var både langt mere praktisk, men også langt hyggeligere at opholde sig i.

Derfor er det så vigtigt, at du grundigt overvejer, hvordan du indretter din bolig i forhold til lys. I Danmark er det mørkt og gråt en stor del af året, og vi har derfor brug for at have lyset tændt meget af tiden. Der betyder det altså virkelig noget, hvor mange lamper du har, og hvordan de er placeret.

Annonce

Det er noget, som de ved noget om hos MrPerfect. Det er et firma, der har specialiseret sig i at forhandle produkter med LED lys. Det er både pærer, men også lamper, projektører, strips og spots. De ved derfor virkelig, at der er mange forskellige måder, hvorpå du kan oplyse din bolig på, så den bliver lige så lys og behagelig, som du gerne vil have.


Brug LED spots og strips til at oplyse de besværlige kroge


Et af de råd, som de kommer med hos MrPerfect er, at det er en god ide, at du sætter LED spots eller LED strips op de steder, hvor det ellers vil være svært for dig at sætte en lampe. Det kan være på køkkenøen, i skabet, i reolen, i pulterkammeret, i skuret, i garagen, under sengen, under sofaen, under trappen og tusind andre steder, hvor det kan være svært at sætte lys op ellers, men hvor det virkelig gør en stor forskel, at det er der.

LED strips er lige til at klistre op og er dermed utrolig nemme at have med at gøre. Dermed kan du hurtigt sætte dem op, der hvor du vil. Du har mulighed for at dæmpe farven på spotsene, lige som du også kan få dem i forskellige farver.

Spotsene kræver selvfølgelig lidt mere arbejde, men når de først sidder der, kan du regne med, at de sidder der i mange år. LED pærer holder i op til 50.000 timer, hvor de er tændte. Der vil derfor virkelig gå lang tid, inden du behøver at skifte dem ud igen. Dermed vil du altså nemt kunne lyse dit pulterkammer, dit walk-in closet eller lille badeværelse op med et par velplacerede LED spots.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.