Annonce
Debat

Borgere skal ses og høres – også om byens historiske hjerte

Fasael Rehman (K). Pr-foto

Debat: Frederiksberg Kommune bruger år for år flere kræfter på borgerinddragelse, og rigtig mange borgere vil – heldigvis – gerne tages med på råd om deres lokalområde.

Inden for de senere år har vi blandt andet set lokalplanen for Værnedamsvej, den fremtidige udformning af Platanvej og lokalplanen for et område på Kong Georgs Vej, hvor de oprindelige planer er blevet ændret meget grundlæggende efter dialog med borgerne.

Det berører mig selvfølgelig, når jeg i et debatindlæg på Frederiksbergliv.dk 1. oktober kan læse, at en gruppe borgere i en ejerforening på Allégade ikke føler sig set eller hørt tilstrækkeligt.

Annonce

Vi er fortsat meget interesserede i at høre fra beboerne på Allégade.

Fasael Rehman (K)

Der var lagt op til en helt usædvanlig høj grad af borgerinddragelse på Allégade i forbindelse med et forslag for nogle år siden om at styrke gadens karakter og historiske formidling. I den proces opstod der en idé om stiftelse af en forening, Allégades Venner, som kunne være fast dialogpartner med kommunen i alle spørgsmål, der vedrører området.

Desværre lykkedes det ikke at få foreningen i gang, men vi er fortsat meget interesserede i at høre fra beboerne på Allégade. Derfor besluttede en enig kommunalbestyrelse på mødet fornylig at justere det belysningsprojekt for Digerlunden ved Allégade, som ellers var planlagt.

Vi droppede blandt andet de uplight lys til fremhævelse af træer og bygninger i mørke, som beboerne mente kunne risikere at føre til en tivolisering af området.

Det ønsker vi ikke, men vi ønsker bedre belysning, så det smukke område bliver behageligere at opholde sig i efter mørkets frembrud, og vi ønsker også fortsat bedre formidling af historien her midt i Frederiksbergs historiske hjerte.

Det er jeg også sikker på vil blive til både glæde og gavn for områdets beboere, og vi ønsker bestemt også fortsat en god dialog med dem.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Børn

Vuggestue lever i støjhelvede: - Vi kan ikke føre en samtale indenfor, selvom dørene er lukkede

Alarm 112

Anklage: Beruset hjemmehjælper svigtede iltpatient

Kultur

Forfatter Anders Bodelsen er død

Debat

Hvorfor bruger kommunen penge på løberuter i stedet for vores sikkerhed?

Debat

Narko på Frederiksberg – hvor stort er problemet?

Debat

Er Enhedslistens mulige indflydelse virkelig K's eneste våben i valgkampen?

Debat

Konservative bør forholde sig til virkeligheden i daginstitutionerne

Byliv

Ny café åbner på kendt hjørne: Her kan du få en bid af livet på landet

Debat

Kære konservative: Fortæl hvad I vil gøre for borgerne frem for skræmmekampagner

112

Mistænkelig adfærd vakte opsigt: To anholdt for heroin-salg på Frederiksberg

Nyhed

Nyt medie på Frederiksberg ser dagens lys

Kultur

Nu åbner STORM – Danmarks første museum for humor og satire

Annonce